GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προσωρινά κρατούμενος και ο τρίτος κατηγορούμενος για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο τρίτος κατηγορούμενος, αγρότης στο επάγγελμα, ο οποίος μαζί με τους 2 αστυνομικού...

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο τρίτος κατηγορούμενος, αγρότης στο επάγγελμα, ο οποίος μαζί με τους 2 αστυνομικούς κατηγορείται για παράνομη διακίνηση μεταναστών (μεταξύ άλλων).

Με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως, κρίθηκε προφυλακιστέος, και θα οδηγηθεί πιθανότατα, στις φυλακές των Γρεβενών, μέχρις ότου να οριστεί η δικάσιμος.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί και ομολογήσει αρκετές από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται , “Ο κατηγορούμενος έχει ήδη δηλώσει τη μεταμέλειά του, δέχθηκε ένα μέρος των πράξεων του, πολλές τις αντέκρουσε και δε τις δέχεται.

Έχει δικαίωμα προσφυγής κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, καθώς και αίτησης αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, καθώς όπως δήλωσε, αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και υγείας” δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του, Θεόδωρος Αγγλιάς.

Παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι ενώ η Αστυνομία γνώριζε, μετά από τις έρευνες που διεξήχθησαν για την δράση των κατηγορούμενων, αντί να προβεί στη σύλληψη τους, τους άφηνε να συνεχίζουν το “έργο” τους. κάτι το οποίοι εγείρει πολλά ερωτηματικά.

“Θα γίνει προσπάθεια να αναζητηθούν ευθύνες και στην Αστυνομία. Και αυτό για τον εξής λόγο: Παρακολουθούνται ότι πράττουν πράξεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και επιτρέπουν μία έλευση μεταναστών, δεύτερη, τρίτη, παρακολουθούν, ξέρουν, φτάνουνε στις 40(!) και αφήνουν να διαπράττονται αυτά τα αδικήματα, ενώ θα μπορούσανε να είχανε κάνει σύλληψη στη δεύτερη ή τρίτη φορά, επ αυτοφόρω και να λήξει η ιστορία, και να αποτραπούν περαιτέρω άλλες τέτοιες παράνομες πράξεις.

Εδώ λοιπόν έχει μία ευθύνη η Αστυνομία, που τραβάει για μεγάλο διάστημα, το να γίνονται αυτές οι πράξεις, και δε τις “κόβει” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Αγγλιάς.