GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα Πλαστικά Θράκης επισκέφθηκε η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Μαγικό Ξάνθης πραγματοποίησε την Τ ρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλεί...


Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Μαγικό Ξάνθης πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 η πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, κα Kate Smith.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής της, η κα Smith ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε τόσο για την δράση του Ομίλου σε όλο τον κόσμο, όσο και για την θέση των Πλαστικών Θράκης στην Κυκλική Οικονομία.

Η πρέσβης συνομίλησε με την διοίκηση σε άπταιστα ελληνικά για τον σημαντικό ρόλο του Ομίλου στην παγκόσμια αλυσίδα αξίας πλαστικών, αλλά και για την οικειοθελή δέσμευσή του προς τη Ε.Ε. για την αντικατάσταση 8.500 τόνων πρωτογενούς πρώτης ύλης με ανακυκλωμένο πλαστικό έως το 2025.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Smith παρακολούθησε από κοντά την διαδικασία παραγωγής προϊόντων από 100% ανακυκλωμένη πρώτη ύλη, βλέποντας στην πράξη πως η μετάβαση στη νέα εποχή των πλαστικών θα γίνει μέσω της αλλαγής του τρόπου που σχεδιάζουμε, παράγουμε, χρησιμοποιούμε και απορρίπτουμε το πλαστικό ως υλικό.

Επικοινωνιακή και φιλική, η πρέσβης συνομίλησε με τους εργαζόμενους και συμφώνησε πως η επίτευξη του παγκόσμιου στόχου της μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία είναι μονόδρομος προς την βιώσιμη ανάπτυξη και θα έχει πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον.

Δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δράση του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής», η κα Smith παρέλαβε με χαρά το αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής της, τις ζωγραφιές που διακρίθηκαν στον ετήσιο διαγωνισμό των παιδιών των εργαζομένων του Ομίλου, που φέτος είχε θέμα: «Η ανακύκλωση στη ζωή μας».