GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.


Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων και σύμφωνα με τα υπ΄αριθμ.57116 και 57117/17-10-2018 έγγραφα του Υπουργείου Εσωτερικών οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την 21η Νοέμβρη 2018, ημέρα Τετάρτη.

Για τον εορτασμό της ημέρας ορίζουμε να γίνουν στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός σε όλη την επικράτεια από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου, ημέρα της εορτής.

Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2018.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018
Ώρα 8:00. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σ.Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

Ώρα 11:00. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εντός της έδρας του Δ΄Σ.Σ. χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος. Μετά την δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας εντός του Ναού.

Ώρα 11:30. Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Δ΄Σ.Σ. από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ξάνθης, τον Στρατηγό Δ/τή Δ΄Σ.Σ., το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Αστυνομικό Δ/ντή Ξάνθης, το Λιμενάρχη Λάγους, το Δ/τή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών, τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, τους εκπροσώπους αναγνωρισμένων οργανώσεων καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θέλει να τιμήσει την εορτή αυτή.

Ώρα 12.00. Παράθεση καφέ στην αίθουσα τιμών του Δ.Σ.Σ.

΄Ωρα 12.30 Μουσική εκδήλωση στα πλαίσια της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Αμφιθέατρο του Δ΄Σ.Σ.

Ώρα 16:40. Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σ.Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.