GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου με το μεταναστευτικό…

Ζητούν από Ξενοδοχεία στην Ξάνθη, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για υποβολή προτάσεων προκειμένου να καλύψουν τη φιλοξενία μεταναστών και π...


Ζητούν από Ξενοδοχεία στην Ξάνθη, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για υποβολή προτάσεων προκειμένου να καλύψουν τη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων.

Παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου με το μεταναστευτικό…

Αλήθεια, πότε ενδιαφέρθηκαν όλοι αυτοί για κάποιον Έλληνα που δεν έχει σπίτι να μείνει;;;
  • Μεταναστευτικό:
  • Δούρειος Ίππος η οικονομική
  • δυσχέρεια στον Ξενοδοχειακό Κλάδο


Δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με το θέμα μεταναστευτικό, λαθρομετανάστες, πρόσφυγες και ότι άλλο αυτό μπορεί να επιφέρει, μιας και μετά την έντονη φημολογία για το στρατόπεδο «Αναλογίδη» στη Σταυρούπολη, θέμα που αποκαλύψαμε εμείς, μεταφέροντας τις ανησυχίες των κατοίκων της ορεινής αυτής πανέμορφης περιοχής, έχουμε και το ενδιαφέρον του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης, ο οποίος απέστειλε ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους Ξενοδόχους, προκειμένου αυτοί με τη σειρά τους, να απαντήσουν για το αν ενδιαφέρονται να μισθώσουν τα Ξενοδοχεία τους για τη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων.

Το έγγραφο αυτό έφτασε και στα χέρια Ξενοδόχων της Ξάνθης, όπως πιθανολογείται και σε Ξενοδόχους όλης της Θράκης και από αυτά που μπορούμε να συμπεράνουμε, γίνεται αντιληπτό πως η οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα και κυρίως Ξενοδοχεία σε περιοχές όπως η Θράκη, γίνονται ο στόχος όλων όσων θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως Δούρειο Ίππο την κρίση, για να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια υπάρχουν στην εγκατάσταση λαθρομεταναστών στη Θράκη και στην Ξάνθη ειδικότερα.

Το θέμα έχει προκαλέσει ήδη αναστάτωση σε όσους το γνωρίζουν καθώς μπορεί να είναι γνωστές εδώ και αρκετό καιρό οι προθέσεις όλων όσων ασχολούνται με το μεταναστευτικό και να υπάρχει ήδη σε λειτουργία πρόγραμμα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών σε Ξενοδοχεία και Σπίτια σε άλλες περιοχές, όμως στην περιοχή μας είναι ίσως η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το πώς θα αντιδράσουν οι Ξενοδόχοι σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και περιμένουμε τις εξελίξεις, προκειμένου να δούμε από εδώ και πέρα το πώς θα συνεχίσει αυτή η υπόθεση.