GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ότι θετικό κινείτε στην Θράκη εκτελείτε από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Δήμαρχος Ξάνθης: Στη Σταυρούπολη, μην τολμήσετε! Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διαλύουν την Θράκη


Δήμαρχος Ξάνθης: Στη Σταυρούπολη, μην τολμήσετε! Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διαλύουν την Θράκη

Ότι θετικό κινείτε στην Θράκη «εκτελείτε» από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Όπως δείχνουν τα πράγματα η κυβέρνηση των μαθητευομένων μάγων είναι αποφασισμένη να τελειώνει με την Θράκη. Αφού με οποιοδήποτε τρόπο και ανοχή επιτρέπει την συνδιοίκηση με το Προξενείο, μειώνει τους δείκτης παραγωγικότητας, υποβαθμίζει τα πανεπιστήμια, μετατρέπει σχολεία σε φυλακές, επιτρέπει την μετανάστευση των Ξανθιωτών λόγω ανεργίας και ενώ υπάρχει απόφαση του ΚΥΣΕΑ να μην εγκατασταθούν παράνομοι μετανάστες στην περιοχή της Θράκης, φήμες αναφέρουν ότι στην Σταυρούπολη προωθείτε η εγκατάσταση 1600 παράτυπων μεταναστών ανοιχτού τύπου. Δηλαδή για να καταλάβουμε, στην περιοχή που γίνονται προσπάθειες και επενδύσεις ανάδειξης του φυσικού πλούτου και ο ντόπιος πληθυσμός μειώνεται – γηράσκει- η κυβέρνηση θα προσθέσει σε πρώτη φάση 1600 παράνομους μετανάστες. Με αφορμή τα δείγματα που έχουμε στην Μόρια αυτοί μπορεί να γίνουν 3000- 5000 και Κύριος είδε πόσο μπορεί να μεγαλώσει ο αριθμός.

Οι τοπική κοινωνία στο άκουσμα αυτών των συζητήσεων αντιδρά και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που είπαν «θα χυθεί» αίμα αν η κυβέρνηση δώσει το Στρατόπεδο Αναλογίδη για φιλοξενία προσφύγων αλλοιώνοντας άμεσα τον ήδη μειωμένο, γερασμένο πληθυσμό. Μπορεί να στελέχη των ΑΝΕΛ να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το αντίθετο, όμως είναι βέβαιο ότι οι παράτυποι μετανάστες θα εγκατασταθούν στην Σταυρούπολη και όλες οι προσπάθειες από την πολιτεία και τους επιχειρηματίες της περιοχής για την ανάδειξη και την τοποθέτηση της στον τουριστικό χάρτη θα χαθεί.

Πρώτοι στον χορό των αντιδράσεων μπήκαν η Χ.Α. όπου έκανε παρέμβαση ο βουλευτής της ζητώντας διευκρινήσεις για όλα όσα φημολογούνται, και από την τοπική κοινωνία πρώτος που αντέδρασε με δημόσια αρνητική του δήλωση, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαριές εκφράσεις ήταν ο δήμαρχος Ξάνθης. Η περιοχή αναμένει τις αντιδράσεις των υπόλοιπων κομμάτων και φυσικά των δημοτικών παρατάξεων που διοικούν τον δήμο. Επόμενο βήμα αντιδράσεων η Περιφέρεια με πρώτη την Αντιπεριφέρεια Ξάνθης και Δράμας.