GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού

Παρατείνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της μιας ...

Παρατείνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από την χ.θ. 650+000 έως την χ.θ. 651+700 στο ρεύμα αυτής με κατεύθυνση προς Κήπους, (ύψος Α/Κ Αρδανίου), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος μέχρι και την Δευτέρα (17-12-2018) προκειμένου ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Για την πραγματοποίηση των παραπάνω εργασιών, στην πρώτη φάση να αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας) και η κίνηση να διεξάγεται από τη δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας.

Στην δεύτερη φάση να αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας και η Λ.Ε.Α. και η κίνηση να διεξάγεται από την αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης να αποκλειστεί η δυνατότητα εξόδου από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Αρδανίου, στον κλάδο με κατεύθυνση προς Σουφλί, Αρδάνιο και Φέρες και οι κινούμενοι προς τους προαναφερόμενους προορισμούς να μεταβαίνουν προς το Τελωνείο Κήπων, ακολουθώντας την εργοταξιακή σήμανση (πριν την είσοδο να πραγματοποιούν μέσω της προσωρινής διάταξης αναστροφή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας).

Η οριζόντια και κάθετη σήμανση που θα εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις των άρθρων 9 και 47 του Ν. 2696/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, την υπ΄αριθμ. ΔΜΕΟ/Ο/613(Φ.Ε.Κ. 905Β΄/20-05-2011) Απόφαση Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ και την Εγκεκριμένη Μελέτη Σήμανσης της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ (ανωτέρω -3- σχετ.).

Η ανάδοχος του έργου ««ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ»» υποχρεούται, καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, να τοποθετεί και επιτηρεί την οδική σήμανση, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και να εφαρμόζει πλήρως τα οριζόμενα στην Μελέτη Σήμανσης. Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση να απομακρυνθεί και η οδός να παραδοθεί στην κυκλοφορία ασφαλής, απόλυτα καθαρή από φερτές και ξένες ύλες.

Σε καμιά περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του αυτοκινητόδρομου.