GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Περιφερειακή Σύνθεση” ο συνδυασμός του Χ. Τοψίδη

Την Κομοτηνή επέλεξε για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστό...

Την Κομοτηνή επέλεξε για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.
Η παρουσίαση του συνδυασμού, με το όνομα, “Περιφερειακή Σύνθεση” έγινε στο κτίριο της Λέσχης Κομοτηναίων, με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη να δηλώνει πως πρόκειται για έναν συνδυασμό, πάνω από πολιτικά κόμματα και έξω από προσωπικές στρατηγικές και μεθοδευμένες πολιτικές φιλοδοξίες.

Με μια πρόταση που έρχεται να συνθέσει ανθρώπους, ιδέες, προτάσεις, απόψεις, δυνάμεις από κάθε γωνιά της περιφέρειας που θα κερδίσει την επιστοσύνη των πολιτών και θα παράξει έργο για την Περιφέρεια.

“Η Περιφέρεια έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ρήξη με τη μετριότητα. Η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει, και θα αλλάξει πορεία.”

Η Περιφέρεια δεν αλλάζει με κομματικές εμμονές και χρίσματα, χρειάζεται σύνθεση ανθρώπων, ιδεών, και δυνάμεων χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χ. Τοψίδης, αφήνοντας αιχμές για την παρούσα διοίκηση της ΑΜΘ.

Στην εκδήλωση παρόντες, ήταν και οι δύο Αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Καβάλας, Αργύρης Πατακάκης και Θόδωρος Μαρκόπουλος, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχάλης Αμοιρίδης, Κωνσταντίνος Εξακουστός, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σταύρος Καβαρατζής, καθώς και επιχειρηματίες, της περιοχής όπως ο Θανάσης Παπαζηλάκης, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Νικόλαος Δαστερίδης, ο Χρήστος Γκοτσίδης κ.α.