GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Black Friday» στην αγορά της Αλεξανδρούπολης

Την προσεχή Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Αλεξανδρούπολης ο εμπορικός θεσμός «Black Friday».


Την προσεχή Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Αλεξανδρούπολης ο εμπορικός θεσμός «Black Friday».

Για όσους από τους εμπόρους της Αλεξανδρούπολης, συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα την ημέρα της «Black Friday» ισχύουν τα παρακάτω:

*Ως «Black Friday» ορίζεται η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, εκτός εάν συμπίπτει με την τελευταία ημέρα του μήνα, όποτε μεταφέρεται όπως φέτος.

* Η «Black Friday» σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

* Δεν αποτελεί τακτικές εκπτώσεις αλλά προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

* Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.

* Στα προϊόντα που προσφέρονται, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή.

* Εφόσον αναγράφεται ποσοστό μείωσης, αυτό θα πρέπει να αναρτάται σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

* Δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών που διαθέτει το κατάστημα.

* Χρειάζεται προσοχή τόσο στην αποτύπωση όσο και στην ουσία των μειώσεων, καθώς τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα είναι μεγάλα.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

Η Γενική Γραμματέας
Κουρμπανιάν Βίβιαν