GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιφέρεια και Πολυχώρος Τέχνης και Σκέψης ευχαριστούν για τα “93 χρόνια απ’ τη γέννηση του Μάνου”

Περιφέρεια ΑΜΘ, η Π.Ε. Ξάνθης και Επιτροπή Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» θα θέλανε να ευχαριστήσ...


Περιφέρεια ΑΜΘ, η Π.Ε. Ξάνθης και Επιτροπή Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» θα θέλανε να ευχαριστήσουν όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης «93 χρόνια απ’ την γέννηση του Μάνου…» που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, στο Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης. Το σπίτι που γεννήθηκε ο Μάνος, γέμισε παιδικές φωνές, ζωγραφιές, παραμύθια, διαδραστικά παιχνίδια και πολλή μουσική. Πολλά ευχαριστώ:


  • Στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, τον Δ/τη κ. Ρούμογλου Αναστάσιο και του καθηγητές, κ.κ. Τακούτσικου Μαρία, Γκουγκούλη Ευαγγελία και Κιούπκιολη Πασχάλη και φυσικά τους μαθητές, για τα εκπληκτικά μουσικά σύνολα.
  • Το Εθνικό Ωδείο Ξάνθης, τη καθηγήτρια κα. Στανκίδου Χρυσούλα και τους σπουδαστές του Ωδείου για το υπέροχο μουσικό απόγευμα που μας χάρισαν.
  • Στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και την αν. Δ/ντρια κα. Ντομπρίκη Δήμητρα για την υποστήριξη στη συμμετοχή των σχολείων.
  • Το 12 ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, τον κ. Πασχαλίδη Αθανάσιο και τους μαθητές, για το μοναδικό πορτρέτο του Μάνου.
  • Τη φιλόλογο κ. Στρώλη Βασιλική για τα υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά.
  • Στους Δ/ντές και τους δασκάλους των 1ου -4ου -10ου -12ου Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης και 1ου Μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης, για τη συμμετοχή των παιδιών στη γιορτή.
  • Τον φιλόλογο και ποιητή κ. Μουσόπουλο Θανάση για τον χαιρετισμό, στο Μάνο που αγαπά.

Τα πρώτα γενέθλια του Μάνου στο σπίτι που γεννήθηκε, 93 χρόνια μετά τη γέννηση του, στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία. Η συγκεκριμένη μέρα θα αποτελέσει από δω και πέρα μέρα γιορτής και χαράς για τον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης αλλά και όλη τη πόλη.