GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


4 μετάλλια για τους Ξανθιώτες σκακιστές στο Τουρνουά Rapid Grand Prix στις Σέρρες!

Με 5 συμμετοχές και 4 μετάλλια (!!! ) η Ξάνθη έδωσε δυναμικό «παρών» στο πρώτο εκ των δύο τουρνουά Grand Prix που διοργανώθηκε την Κυρ...


Με 5 συμμετοχές και 4 μετάλλια (!!!) η Ξάνθη έδωσε δυναμικό «παρών» στο πρώτο εκ των δύο τουρνουά Grand Prix που διοργανώθηκε την Κυριακή, 25/11 στις Σέρρες!

Το τουρνουά ήταν rapid, ελβετικού συστήματος εφτά γύρων, με χρόνο 10’+5» και χωρίστηκε σε δύο ομίλους βάσει της ηλικίας των συμμετεχόντων.

Και οι 5 σκακιστές που συμμετείχαν από την Ξάνθη αγωνίσθηκαν στον Α’ όμιλο παρόλο που οι 4 εξ αυτών ανήκαν ηλικιακά στο Β’ όμιλο, πράγμα που σημαίνει ότι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ισχυρότερους και εμπειρότερους αντιπάλους!

Παρόλα αυτά σημείωσαν όλοι τους αξιόλογες αποδόσεις κατακτώντας 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στις ειδικές κατηγορίες!

Πιο συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία Κ18 ο Αναγνωστόπουλος Βασίλειος (4/7) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Μανιάτη Κωνσταντίνα (3,5/7) το χάλκινο μετάλλιο!

Στην κατηγορία Κ16 ο Γεωργιάδης Νικόλαος (4,5/7) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Ουζούνης Κωνσταντίνος (3/7) το χάλκινο μετάλλιο!

Συμμετείχε επίσης ο Ταρχανίδης Νικόλαος που σημείωσε 2 βαθμούς!

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει όλους τους σκακιστές του για την συμμετοχή τους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθώς και τον ΠΣΣΚηφισιάς Σερρών και τον Σκακιστικό Όμιλο Δράμας για τη συνδιοργάνωση!