GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τελετή ορκωμοσίας πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων 22ης Εκπαιδευτικής Σειράς στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ και ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχο...

Ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ και ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου Αστυνομικός Υποδιευθυντής, Κωνσταντίνος ΒΛΑΧΟΣ έχουν την τιμή να σάς προσκαλέσουν, να τιμήσετε με τη παρουσία σας, την τελετή ορκωμοσίας των νέων δοκίμων αστυφυλάκων, που θα πραγματοποιηθεί την 09 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων – Διδυμοτείχου 1ο χλμ Επ.Οδ. Διδυμοτείχου – Μεταξάδων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΕΤΗΣ

Παρασκευή 09 Νοεμβρίου 2018
10.20 ́ Πέρας παράταξης τμημάτων
10.35 ́ Πέρας προσέλευσης Προσκεκλημένων
10:40’ Πέρας προσέλευσης επισήμων Προσκεκλημένων
10.45 ́ Προσέλευση Σημαίας
10.50 ́ Προσέλευση πομπής Ιερού Ευαγγελίου
10.55 ́ Άφιξη τιμώμενου Προσώπου
Απόδοση Τιμών
Επιθεώρηση παρατεταγμένων Τμημάτων
  • 11.00 ́ Έναρξη τελετής – Δοξολογία
  • Ορκωμοσία Δοκίμων Αστυφυλάκων
  • Ανάκρουση προσευχής BORTNIAFSKY
  • Αποχώρηση Πομπής Ιερού Ευαγγελίου
  • Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής
  • Παρέλαση
  • Λήψη αναμνηστικής φωτογραφίας
  • Μικρή Δεξίωση

ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
Η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το έτος 1984, μετά την ενοποίηση των Σωμάτων Ελληνικής Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων. Είναι Ανώτερα Σχολή, υπερδιετούς κύκλου σπουδών και έχει ως αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων, αποβλέποντας στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση και στη κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία τους , ώστε να καταστούν ικανοί Αστυνομικοί και ανακριτικοί υπάλληλοι.

Από το έτος 1995 οι Δόκιμοι Αστυφύλακες εισάγονται στη Σχολή με το σύστημα των Γενικών Εξετάσεων, βάσει του Νόμου 2226/94. Από το 2005, στα πλαίσια της αποκέντρωσης, η έδρα της Σχολής μεταφέρθηκε στη Κομοτηνή και σ’ αυτή υπάγονται τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, Κομοτηνής, Ξάνθης, Γρεβενών, Καρδίτσας, Ρεθύμνου και Σητείας.

Κατά το τρέχον εκπαιδευτικό έτος 2018-2019 έχουν εισαχθεί συνολικά 245 Δόκιμοι Αστυφύλακες της 22ης εκπαιδευτικής σειράς 2018-2020 ως επιτυχόντες Πανελληνίων Εξετάσεων έτους 2018 οι οποίοι εκπαιδεύονται στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου , Κομοτηνής
και Ρεθύμνου.