GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 20 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 21η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημα...


Την 21η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση του από 25-9-2018 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια τριών (3) ηλεκτρικών τετράτροχων οχημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  2. Ματαίωση της διαδικασίας ανάθεσης διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης – κίνησης λιπαντικών (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).
  3. Κατάρτιση όρων και έγκριση τεχνικών προδιαγραφών του νέου διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης – κίνησης και λιπαντικών (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).
  4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθειας και τοποθέτηση εξοπλισμού για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).
  5. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθειας και τοποθέτηση εξοπλισμού για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης).
  6. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδών οικισμού Λεύκης» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά).
  7. Εξέταση της ένστασης ως προς το υπ’ αριθμό 20/24-10-2018 πρακτικό της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Ξάνθης (αριθ. απόφασης 231/25-10-2018) (εισηγήτρια Ελισσάβετ Μήτσου, πρόεδρος επιτροπής).
  8. Σύνταξη σχεδίου του προϋπολογισμού έτους 2019 του κληροδοτήματος – κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης Π. Κουγιουμτζόγλου.
  9. Προσχέδιο του προϋπολογισμού Δήμου Ξάνθης οικ. Έτους 2019 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής).
  10. Προέλεγχος ισολογισμού – κατάσταση αποτελεσμάτων – πίνακας διαθέσεως των αποτελεσμάτων χρήσης 2017 (εισηγητής Χαράλαμπος Θεοδοσάκης).
  11. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την εκτός έδρας μετακίνηση της δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).
  12. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή εξόδων λήψης πιστοποιητικών και συμβολαίων (εισηγήτρια Θεανώ Καρατσιουμπάνη).
  13. Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση τμήματος του υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου έως 300τμ στην πλατεία διοικητηρίου (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  14. Έγκριση του από 5-11-2018 πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του καταστήματος 22 στη δημοτική αγορά (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  15. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης σύμφωνα με το άρθρο 244 παρ.5 περ.στ του Ν.3852/2010 ενώπιον του Μονομελούς Πλημ/δικείου Ξάνθης (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος).
  16. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  17. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για άσκηση αίτησης ανατροπής κατάσχεσης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  18. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για άσκηση αίτησης ανατροπής κατάσχεσης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  19. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για άσκηση ανακοίνωσης δίκης – προσεπίκλησης σε αναγκαστική παρέμβαση – παρεμπίπτουσας αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).
  20. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου).