GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις εκτός έδρας αγώνες στο πρόγραμμα του Σαββάτου, για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC

Τρεις εκτός έδρας αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακ...

Τρεις εκτός έδρας αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Xanthi FC που αγωνίζονται στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League, με τα παιχνίδια να έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά, η Κ-19 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 11:00 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους μετά από 5 αγώνες, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 2 και είναι στην 14η θέση. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Χουλιάρας (Ιωάννου – Νεγρης) της ΕΠΣ Εύβοιας.

Η Κ-17 της Xanthi FC για την 7η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό εκτός έδρας. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο Emileon. Οι δύο ομάδες, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν από 10 βαθμούς και βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Δημήτρης Κουρλός (Κατσαρός – Μπύρος) της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Η Κ-15 της Xanthi FC το Σάββατο στις 10:30 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος, μετά την πρεμιέρα και τη νίκη με 0-2 επί του Άρη. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμάρης (Καλυβόπουλος – Τάκος) της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.