GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Hair inspo: 7 εύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Έρχεται η Δευτέρα και παρ’ όλο που γενικά είναι μία δύσκολη μέρα, για τα μαλλιά σου συμβαίνει το αντίθετο. Είχες λίγο ελεύθερο χρόνο τ...


Έρχεται η Δευτέρα και παρ’ όλο που γενικά είναι μία δύσκολη μέρα, για τα μαλλιά σου συμβαίνει το αντίθετο. Είχες λίγο ελεύθερο χρόνο την Κυριακή για να τα περιποιηθείς και να τα χτενίσεις κι έτσι το πρωί με ένα φρεσκάρισμα είσαι έτοιμη.

Τι γίνεται όμως τις επόμενες μέρες; Θα είσαι πάντα έτοιμη από την προηγούμενη μέρα ή θα έχεις το χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου το πρωί;

Ξέρεις καλά ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου το πρωί, συνήθως είναι μετρημένος και το χτένισμα είναι σχεδόν πολυτέλεια. Μπορείς όμως να αφιερώσεις κάτι λιγότερο από 5’ για να έχεις ένα stylish hairstyle. Δεν θα κάνεις κάτι περίτεχνο φυσικά, απλά θα χρειαστεί να σκεφτείς λίγο περισσότερο για έμπνευση ή απλά να δεις τις φωτογραφίες.

Μερικά κοκαλάκια, ένα λαστιχάκι, τα κλασσικά τσιμπιδάκια είναι μερικά μικρά όπλα που θα σου φανούν χρήσιμα για να βάλεις τα μαλλιά σου σε τάξη και να έχεις ένα κομψό και διαφορετικό χτένισμα για κάθε μέρα της εβδομάδας.

L&L tip: Θυμήσου ότι όλα τα παραπάνω χτενίσματα μπορούν να γίνουν τόσο στα μακριά όσο και στα πιο κοντά μαλλιά, όπως για παράδειγμα σε ένα μακρύ καρέ.