GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, για το θέμα που προέκυψε με ευθύνη Δημαρχόπουλου και αφορούσε τη ΔΕΥΑΞ…

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λένε στα μέρη μας κύριοι…


«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λένε στα μέρη μας κύριοι…

Αφού άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου ο Μπάμπης «πρότυπο», με στόχο να πλήξει (;) πολιτικά τον Μ. Τσέπελη, που εμφανίζεται ως αντίπαλός του για τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, έψαχνε μετά να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, προσπαθώντας να διαψεύσει αυτά που ο ίδιος είπε στην προηγούμενη συνεδρίαση και άκουσαν όλοι οι Ξανθιώτες που δια ραδιοφώνου και δια τηλεοράσεως, ακόμη και όταν η υπεύθυνη καταγραφής των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, του προσκόμισε τα επίσημα πρακτικά και από τη συνεδρίαση, που αποδείκνυαν πως όντως μίλησε για υπόθεση που αγγίζει τα όρια του κακουργήματος, όπως και άλλα που είπε αλλά αρνήθηκε πως τα είπε.

Όπως καταλάβατε, για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος Ξάνθης υπέστη βατερλώ και έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια. Βέβαια, είναι καιρός να μάθουν ορισμένοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, πως εδώ στα μέρη μας ο κόσμος λέει πως «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και αυτό να το εμπεδώσουν.

Στην προκειμένη περίπτωση όντως ως ψέμα μπορεί να αποδοθεί ο ισχυρισμός του Δημάρχου Ξάνθης, πως δεν είπε στην προηγούμενη συνεδρίαση, τα όσα εμφάνισε ο Μ. Φανουράκης μέσω της απομαγνητοφώνησης της συνεδρίασης από την καταγραφή του Δημοτικού Ραδιοφώνου πως ειπώθηκαν επίσημα δια στόματος Δημαρχόπουλου, για την υπόθεση που αφορούσε την ΔΕΥΑΞ και τα χρήματα που έχουν λάβει οι εργαζόμενοι και κατά την άποψη της Διοίκησης θα πρέπει να επιστραφούν.