GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρία φυτά εσωτερικού χώρου που βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους

Ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι σίγουρα μας βοηθάει να είμαστε πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Μικρές λεπτομέρειες, όμως, μπορούν να...


Ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι σίγουρα μας βοηθάει να είμαστε πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι. Μικρές λεπτομέρειες, όμως, μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως κάποια αντικείμενα και φυτά που βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους.

Κάποια φυτά εσωτερικού χώρου, λοιπόν, έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν την ατμόσφαιρα στα δωμάτια και να βελτιώνουν την ποιότητα οξυγόνου. Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

Λεβάντα
Μπορεί να έχει έντονη μυρωδιά αλλά μπορεί να τοποθετηθεί άνετα σε ένα ευρύχωρο σαλόνι. Πρόκειται ένα φυτό που βοηθά να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε εύκολα.

Φιλόδεντρο
Είναι ιδανικό για μικρά διαμερίσματα καθώς δεν μεγαλώνει ιδιαίτερα, ενώ αποτελεί μια ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιο καθώς απορροφά την μεθανάλη από τον αέρα.

Γαρδένια
Όπως ακριβώς και η λεβάντα, έτσι και η γαρδένια δίνει στο υπνοδωμάτιο ένα άρωμα που μας αποφορτίζει από το άγχος της καθημερινότητας και βοηθά να κοιμηθούμε πιο εύκολα.