GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το να συγκρίνουν κάποιοι την τακτική που ακολούθησε ο Ν. Κιατίπης παραιτούμενος από την προεδρία της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης

Άλλο πρόεδρος μιας κομματικής οργάνωσης και άλλο Αντιπεριφερειάρχης. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο θέσεις, αλλά αυτό μόνο ...


Άλλο πρόεδρος μιας κομματικής οργάνωσης και άλλο Αντιπεριφερειάρχης. Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο θέσεις, αλλά αυτό μόνο όσοι έχουν προσκολλήσει στον Χ. Μέτιο, κοιτάζοντας πάντα το συμφέρον τους, δεν μπορούν να το καταλάβουν, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι έχουν παρωπίδες.

Δεν είναι δυνατόν να συγκρίνεις την κίνηση Κιατίπη, ο οποίος παραιτήθηκε από Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Ξάνθης, δηλαδή ενός κομματικού οργάνου της ΝΔ, για να κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου, με την περίπτωση ανακοίνωσης για κάθοδο στις Περιφερειακές Εκλογές ως Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης από Ζαγναφέρη μεριά. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα, που δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο και αυτό γιατί, ο Κ. Ζαγναφέρης εξελέγη με τον συνδυασμό του Γ. Παυλίδη Αντιπεριφερειάρχης, δηλαδή εξελέγη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έστω και χωρίς ψήφο, ενώ ο Ν. Κιατίπης, ήταν πρόεδρος ενός Κομματικού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας και αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί πως θα λειτουργούσε αθέμιτα απέναντι στους Αντιπάλους του.