GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτή την ώρα συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Κ. Ζαγναφέρη στην Αθήνα, για το θέμα υποψηφιότητας στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Κ. Ζαγναφέρη με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατία...


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Κ. Ζαγναφέρη με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα. Η συνάντηση δεν μπορούσε να είχε διαφορετικό ενδιαφέρον από αυτό που στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης αναμέναμε και δεν είναι άλλο από τις περιφερειακές εκλογές και το θέμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Το ραντεβού προγραμματίστηκε έπειτα από τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη σύσκεψη με τους Περιφερειακούς Συμβούλους που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, για σήμερα στις 17:00 το απόγευμα.

Το τι ακριβώς θα ειπωθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες και το ποιες θα είναι οι εξελίξεις δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να το γνωρίζουμε, καθώς όπως προαναφέραμε η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Περισσότερα θα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε σε νεότερη ανάρτησή μας.