GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δικογραφίες για κλοπές στην Ξάνθη

Σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας ...


Σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 24, 23 και 22 ετών.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 13-9-2018 έως 14-10-2018, οι τρεις δράστες ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν δύο καταστήματα και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Ξάνθης, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 34 και 15 ετών.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, την 25-8-2018 και 11-8-2018, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό τους, διέρρηξαν επιχείρηση, αφαιρώντας από τον αύλειο χώρο της διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, καθώς επίσης ο 34χρονος εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό του έναν φορητό Η/Υ και μία τσάντα που περιείχε διάφορα έγγραφα και κλειδιά.