GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανασκουμπώθηκαν στη ΝΔ μετά την ανακοίνωση καθόδου του Κ. Ζαγναφέρη ως ανεξάρτητου Αντιπεριφερειάρχη…

Άρχισαν να διαρρέουν πως ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη στήριξη του κόμματος, μίλησε για τους εκλεγμένους από τον κόσμο περιφερειάρ...


Άρχισαν να διαρρέουν πως ο Κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη στήριξη του κόμματος, μίλησε για τους εκλεγμένους από τον κόσμο περιφερειάρχες.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση καθόδου του Κ. Ζαγναφέρη ως ανεξάρτητου υποψήφιου Περιφερειάρχη και αμέσως στα κεντρικά της ΝΔ άρχισαν κάποιοι να ανασκουμπώνονται, τονίζοντας πως βιάστηκε να κάνει την ανακοίνωσή του, καθώς ο Κ. Μητσοτάκης στην Άρτα, μίλησε για στήριξη του κόμματος μόνο στους Εκλεγμένους Περιφερειάρχες από τον Κόσμο, όπου μέσα σε αυτούς δεν μπορεί να συμπεριληφθεί ο Χ. Μέτιος, καθώς ο ίδιος εκλέχτηκε διάδοχος του Γ. Παυλίδη από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης και όχι από τον κόσμο.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αν δεν γνωρίζαμε το παρασκήνιο και τις διαβουλεύσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα κεντρικά της ΝΔ, θα μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτή την εκδοχή, όμως όταν γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχουν γίνει πολλές επαφές και συζητήσεις αλλά όλες οι προτάσεις χτυπούσαν σε τοίχο, τότε πώς μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο!!!!!