GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέτιος και Αντωνιάδης πήγαν για μαλλί… Βγήκαν κουρεμένοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο…

– Διπλό χαστούκι στην τακτική Αντωνιάδη καθώς το Τουριστικό Πρόγραμμα αποσύρθηκε ως απαράδεκτο και ήρθε στα εκτός ημερησίας διατάξεως ...


– Διπλό χαστούκι στην τακτική Αντωνιάδη καθώς το Τουριστικό Πρόγραμμα αποσύρθηκε ως απαράδεκτο και ήρθε στα εκτός ημερησίας διατάξεως χωρίς προγραμματισμένες σωστά δράσεις

– Απόσυρση και για το πακέτο προβολής ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, με τον φόβο πως δε θα ψηφιστεί ούτε από συμβούλους της Παράταξής τους καθώς το συνολικό μπάτζετ μέχρι το 2022 ανέρχεται στο ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέτιος και Αντωνιάδης πήγαν για μαλλί…
Βγήκαν κουρεμένοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο…

Ακόμη ένα ηχηρό χαστούκι για τον Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο, αλλά και για τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κ. Αντωνιάδη, ήρθε για να ταράξει περισσότερο την ήδη ταραγμένη ζωή τους. Το χαστούκι αυτό έχει να κάνει σχέση με το θέμα που αφορούσε στην Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ για το 2019.

Όπως διαπιστώθηκε, το πρόγραμμα αποσύρθηκε, γιατί ήταν απαράδεκτο, χωρίς προγραμματισμένες σωστά δράσεις και ήρθε ως εκτός ημερησίας διατάξεως, που όπως είναι γνωστό, εκτός ημερησίας έρχονται τα θέματα που αφορούν έκτακτη και άμεση ανάγκη, ενώ το κομμάτι που αφορούσε το οικονομικό πακέτο ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, δεν έτυχε εκτίμησης από τους Περιφερειακούς Συμβούλους και αποσύρθηκε και αυτό, μιας και η ήττα θα ήταν παταγώδης.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο κύριος Αντωνιάδης, από τα 5 ολόκληρα εκατομμύρια που έχει η Περιφέρεια για να διαθέσει για τον Τουρισμό μέχρι το 2022, πήγε μόνο για ένα έτος να περάσει 1,8 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα σε χρονιά που ουσιαστικά είναι προεκλογική. Υπό τον φόβο της γενικής απαξίωσης από δικούς τους περιφερειακούς συμβούλους, απέσυραν άρον – άρον τα θέματα, γιατί γνώριζαν πολύ καλά πως αν συνέχιζαν η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη.

Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν την ίδια χρονική στιγμή, όπου οι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, ετοιμάζουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια και θα έχει ως πυλώνα ενεργειών την ανάπτυξη αυτής, για το καλό των κατοίκων της ΑΜΘ.