GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέος χώρος στέγασης για τη Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης, το Χατζιδάκειο; Συνάντηση Λύρατζη με Ζαγναφέρη, Πουσπουρίκα

Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκαν και συζήτησαν για το θέμα στέγασης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, μ...


Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκαν και συζήτησαν για το θέμα στέγασης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Χατζιδάκειου, Μ. Πουσπουρίκα.

Το θέμα συζήτησης ήταν το να βρεθεί χώρος για την στέγαση της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης και η πρόταση ήταν να παραχωρηθεί χώρος στο Χατζιδάκειο. Σε ένα κτίριο που έγινε με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας, τόσο μέσα από εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει, όσο και με την κανονική λειτουργία του ως χώρος προσέλκυσης επισκεπτών και τουριστών.

Για την ιστορία θα σας αναφέρουμε πως στην προσωρινή επιτροπή διαχείρισης του Χατζιδάκειου, είχε έρθει πριν μέρες ένα αίτημα από το κέντρο πολιτισμού, με το οποίο ζητούνταν να παραχωρηθεί χώρος προκειμένου η φιλαρμονική να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς προβλήματα τη λειτουργία της και έτσι πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των τριών προκειμένου να συζητηθεί το θέμα.

Η επιτροπή και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης είδαν θετικά το θέμα αυτό, όμως χρειάζονται κάποιες απαραίτητες διαδικασίες από εδώ και μετά, προκειμένου να μπορέσει η Φιλαρμονική να στεγαστεί στο Χατζιδάκειο.