GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσκόπηση για τους διεκδικητές του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από μεγάλη εταιρεία με έδρα την Αθήνα προσπαθώντας να διερευνήσει τις προθέσε...


Τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες από μεγάλη εταιρεία με έδρα την Αθήνα προσπαθώντας να διερευνήσει τις προθέσεις των πολιτών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης απέναντι στους φερόμενους αυτή τη στιγμή υποψήφιους δημάρχους.

Αν και επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει προς στιγμήν, τα ονόματα που αναφέρει η δημοσκόπηση είναι (με αλφαβητική σειρά): Σάββας Δευτεραιος, Γιάννης Ζαμπούκης, Γιώργος Καΐσας, του Βαγγέλης Λαμπάκης, του Παύλος Μιχαηλίδης, του Βαγγέλης Μυτιληνός, Δημήτρης Πέτροβιτς και Δούκας Φραγκούλης.

Οι ερωτήσεις που γίνονται στους πολίτες αφορούν την κρίση τους ως προς τα παραπάνω πρόσωπα, από το αν είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, αν κρίνονται ως έντιμοι, αν είναι γνώστες των προβλημάτων της πόλης κ.τ.λ.

Για τον νυν δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν και για το πως κρίνουν το έργο του, που πιστεύουν ότι υστερεί κ.τ.λ.

Επίσης η δημοσκόπηση ρωτά τι θα ψήφιζε ο πολίτης αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή και τι θα ψήφιζε τη δεύτερη Κυριακή, σε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς των παραπάνω προσώπων που θα έφταναν στο δεύτερο γύρω.

Τέλος οι ερωτήσεις αναφέρονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως ποιο κόμμα ψηφίσατε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και πιο θα ψηφίσετε στις επερχόμενες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσκόπηση έχει «παραγγελθεί» από έναν από τους υποψηφίους… που ακόμα δεν είναι απόλυτα «αποφασισμένος» να κατέλθει στην εκλογική μάχη.