GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άνθρακες ο θησαυρός για τους «αντάρτες» της ΑΜΘ αλλά και για τον Χ. Μέτιο!!!!

Όπως ήταν αναμενόμενο και για αυτό από προχθές αφήνανε ερωτηματικά, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΜΘ δεν είχαν συνάντηση με τον πρόε...


Όπως ήταν αναμενόμενο και για αυτό από προχθές αφήνανε ερωτηματικά, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΜΘ δεν είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη όπως ψευδώς διέδιδαν κάποιοι τυχοδιώχτες της δημοσιογραφίας στα μέρη μας, αλλά συναντήθηκαν με τους Αυγενάκη, Νέζη , Κακλαμάνη, Γαϊτάνη στην προγραμματισμένη σύσκεψη που συγκλήθηκε , μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια μας. Το κλήμα ήταν αρκετά βαρύ από όλες τις πλευρές , καθώς ο Έβρος – Αλεξανδρούπολη ήταν κατά της υποψηφιότητας Μέτιου, με τον Εξακουστό να προτείνει τον κύριο Τοψίδη για τη θέση του υποψηφίου , τον δε Πέτροβιτς να προτείνει τον εαυτό του πλάγιος και την κυρία Δημούδη να στηρίζει τον Χ. Μέτιο. 

Την Κομοτηνή να στηρίζει και αυτή τον Χ. Μέτιο εκτός από τον νυν αντιπεριφερειάρχη Π. Τσαλικίδη και τους μειονοτικούς να αναφέρουν πως θα στηρίξουν τον Χ. Μέτιο. Από την πλευρά της Ξάνθης οι Σ. Τσιλιγγίρης , Κ. Αλατζά και Ν. Εφρεμίδης να δηλώνουν πως θα στηρίξουν την πρόταση του Κόμματος, με τον Γιάννη Μπούτο να στηρίζει ανοιχτά μόνο τον Κ. Ζαγναφέρη και τον Μ. Αμοιρίδη να προτείνει Τρις Αντιπεριφερειάρχες , ενώ στην πλευρά της Καβάλας , ο μεν Θ. Μαρκόπουλος δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να στηρίξει τον Κ. Ζαγναφέρη και να είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του, ενώ στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιποι εκ Καβάλας τη στιγμή που οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δράμας στηρίζουν τον Χ. Μέτιο εκτός του Α. Πατακάκη ο οποίος μίλησε για τις διάφορες που υπήρξαν ανάμεσα στον ίδιο και τον Χ. Μέτιο , αλλά σε αρκετά ήρεμο ύφος και χωρίς την διάθεση κάποιας κόντρας. Από την πλευρά του Κόμματος ζητήθηκε ενότητα από όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα αυτό και μεταφέρθηκε προς πάσα κατεύθυνση πως θα πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην επιλογή του Χ. Μέτιου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι 18 περιφερειακοί σύμβουλοι ανάμεσα τους και Αντιπεριφερειάρχες στις τοποθετήσεις τους, έδωσαν ιδιαίτερο βάρος στο γεγονός πως είναι υπέρ της υποψηφιότητας οποιουδήποτε μπορέσει να εμπνεύσει την ενότητα της παράταξης και καυτηρίασαν το γεγονός πως η Περιφερειακή Αναγέννηση στα χέρια του Χ. Μέτιου , γνώρισε ημέρες διάσπασης, ενώ δε παρέλειψαν να αναφερθούν και στην αναγκαιότητα μιας παράταξης που θα έχει στόχο και όραμα για την περιοχή μας. Από αύριο αναμένονται τα σπουδαία βέβαια καθώς δε γνωρίζουμε το αν το κομμάτι των ανθρώπων που στην αρχή φάνηκαν πως στήριζαν τον Κ. Ζαγναφέρη θα παραμείνει στο πλευρό του και αν θα βρεθούν και άλλοι που θα τους ακολουθήσουν, όπως επίσης και το αν θα κατέβει ανεξάρτητος και ο κύριος Τοψίδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης. Ερωτηματικό παραμένει το πως θα πορευτεί από εδώ και μπροστά π Χ. Μέτιος ο οποίος είδε έναν αρκετά μεγάλο αριθμό περιφερειακών συμβούλων να είναι αρνητικοί στο όνομα του.