GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρώτα βήματα σε ασφαλές σπίτι

Γύρω στον πρώτο χρόνο ζωής, τα μωρά κάνουν τα πρώτα τους βήματα, μια από τις πιο σημαντικές και δύσκολες κατακτήσεις. Το δίχως άλλο, έ...


Γύρω στον πρώτο χρόνο ζωής, τα μωρά κάνουν τα πρώτα τους βήματα, μια από τις πιο σημαντικές και δύσκολες κατακτήσεις. Το δίχως άλλο, έχουν ανάγκη τη δική σας συνδρομή για να τα κάνουν σωστά και με ασφάλεια:

Καλό είναι τα έπιπλα στο σαλόνι να είναι τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο που να διευκολύνουν το παιδί να πιάνεται από αυτά για να σταθεί όρθιο.

Το ιδανικό θα ήταν να βρίσκεται ο καναπές με την πολυθρόνα σε κοντινή απόσταση, ώστε να έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει από το ένα στο άλλο.

Εξασφαλίστε ότι δε θα είναι όρθιο στα ακάλυπτα από χαλιά σημεία του σπιτιού για να μη γλιστρήσει. Δεν το συζητάμε ότι όταν μαζέψετε τα χαλιά, το παιδί θα στέκεται όρθιο αποκλειστικά με τη δική σας παρουσία.

Φροντίστε για λόγους ασφαλείας να κρατήσετε το παιδί μακριά από αιχμηρές γωνίες επίπλων, πρίζες και μακριά τραπεζομάντιλα ή έστω να τα καμουφλάρετε με τρόπο που δε θα έχει πρόσβαση.

Φυσικά, ο πιο κατάλληλος τρόπος να κάνει τα πρώτα του βήματα είναι να υποβαστάζεται από εσάς, κατά τον τρόπο που δείχνει η φωτογραφία.

Επειδή εκείνο που προέχει είναι η ασφάλειά του, την περίοδο που πασχίζει να κάνει τα πρώτα βήματα, είναι επιβεβλημένο να μην το χάνετε στιγμή από τα μάτια σας.