GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΡΙΩΝ και μαθητές φώναξαν: «Ας κινηθούμε»

Το φετινό σύνθημα στην Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού ήταν: «Ας κινηθούμε». Οι Ξανθιώτες μαθητές την γιόρτασαν με τον καλύτερο δυνατό τρό...


Το φετινό σύνθημα στην Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού ήταν: «Ας κινηθούμε». Οι Ξανθιώτες μαθητές την γιόρτασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε όλα τα σχολεία της πόλης. Η ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ήταν προσκεκλημένοι στο 2ο, 3ο και 4ο δημοτικό σχολείο. Εκεί παρευρέθηκαν οι προπονητές Χ. Παπαδόπουλος και Β. Αρβανιτίδης, που μαζί με αθλητές του συλλόγου έδειξαν τα μυστικά του μπάσκετ και προσκάλεσαν όλους να συμμετέχουν στην μεγάλη αθλητική οικογένεια.

Οι αξίες, τα ιδανικά και τα οφέλη του αθλητισμού ακούστηκαν και πέρασαν στην νεολαία της Ξάνθης, μέσα από βιωματικές και διαδραστικές εικόνες και ενέργειες που ετοίμασε και παρουσίασε ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ στους μικρούς φίλους. Τον πρώτο λόγο είχαν οι Διευθυντές που μαζί με τους καθηγητές φυσικής αγωγής των σχ. μονάδων, συνεργάστηκαν και προσκάλεσαν συλλόγους, προπονητές και παίκτες, δίνοντας πανυγηρικό και εορταστικό χαρακτήρα σε μια ιδιαίτερη σχ. ημέρα. Ο Χρήστος Παπαδόπουλος μίλησε για το σπουδαίο έργο των ομάδων, αλλά και τις τελευταίες επιτυχίες που το συνοδεύουν, τονίζοντας σε όλους ότι «από τον αθλητισμό μπορείτε να περιμένετε μόνο όφελος», καλώντας του μαθητές να ασχοληθούν με το μπάσκετ».

Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, γεμάτος με υγεία, συναρπαστικές εμπειρίες και πολλαπλά οφέλη σε όλους. Ξεκινώντας από τους συλλόγους και καταλήγοντας στην «Δια βίου άθληση». Η Ξάνθη έχει υποδομές και δυνατότητες και καλό θα ήταν όλοι και σε κάθε ηλικία να γευτούν τις χαρές της άθλησης.