GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Α. Γερόπουλος, μετά την ανακοίνωση του Βουλευτή Γ. Στογιαννίδη, για τον Μαγνητικό Τομογράφο

Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου έχουμε ασκήσει έντονη κριτική στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Α. Γερόπουλο και είμαστε σίγουροι πω...


Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου έχουμε ασκήσει έντονη κριτική στον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης Α. Γερόπουλο και είμαστε σίγουροι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν θα σταματήσει να μας δίνει «τροφή» για να καυτηριάζουμε την τακτική του στο μέλλον.

Όσα και αν γράψαμε, μπορεί να είχαν ως στόχο την κριτική στον Διοικητή του Νοσοκομείου, όμως προσωπικά μαζί του δεν έχουμε τίποτα, καθώς μέχρι σήμερα ούτε μια καλημέρα δεν έχουμε ανταλλάξει. Εμείς απλά στεκόμαστε με σχολιασμό, καυστικό πολλές φορές, σε κακώς κείμενα, θεωρώντας πως θα πρέπει να αλλάξουν και ποτέ δεν επιχειρήσαμε να το παίξουμε κουμανταδόροι, Εισαγγελείς ή οτιδήποτε άλλο, μιας και χρόνια τώρα, διατηρούμε μια συγκεκριμένη στάση απέναντι σε όλους.

Τελευταίο ανδραγάθημα του κυρίου Γερόπουλου, είναι το Δελτίο Τύπου ευχαριστιών για τον Μαγνητικό Τομογράφο, που ενέκρινε η Υγειονομική Περιφέρεια για το Νοσοκομείο της Ξάνθης και το γεγονός ότι από την ανακοίνωση αυτή, (εσκεμμένα;;;) δεν έβγαινε καμία κουβέντα για τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Βουλευτής Γ. Στογιαννίδης, ώστε να πραγματοποιηθεί η έγκριση της προμήθειας του τομογράφου. Πράγμα που προκάλεσε και την άμεση αντίδραση του Βουλευτή, ο οποίος με δήλωσή του έβαζε, τόσο τον Αχιλλέα Γερόπουλο όσο και τα πράγματα στη θέση τους.

Με το θέμα δεν ασχοληθήκαμε μέχρι σήμερα ιδιαίτερα, περιμένοντας από τον Διοικητή του Νοσοκομείου να αναγνώριζε το λάθος του και να αποκαθιστούσε τα πράγματα, όμως ο ίδιος επέλεξε να μην το κάνει, αναγκάζοντάς μας να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό, έστω και καθυστερημένα.

Αν δεν είναι αρεστός ο Γ. Στογιαννίδης κύριε Γερόπουλε, είναι δικό σας θέμα, όμως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να «θάβετε – εξαφανίζετε» τις προσπάθειες που καταβάλει ο άνθρωπος αυτός, κρατώντας μέχρι σήμερα, ένα αρκετά χαμηλό προφίλ.