GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζητείτε κοινή γραμμή για τα δημοτικά τέλη. Ας «τσαλακωθεί» ο εγωισμός του δημάρχου αφου ειναι για το καλό της πόλης

Ορθώς η αντιπολίτευση ζητά συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων με τον δήμαρχο, προκειμένου να μην καταγραφούν σκηνές απείρου κάλου...


Ορθώς η αντιπολίτευση ζητά συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων με τον δήμαρχο, προκειμένου να μην καταγραφούν σκηνές απείρου κάλους όπως και πέρυσι κατά την συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο της αύξησης ή της μείωσης των δημοτικών τελών.

Δημοτικά τέλη που μαζί με όλους τους φόρους από την κεντρική διοίκηση «πονάνε» τους Ξανθιώτες και είναι ήδη πολλές οι οικογένειες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Ελπίζουμε ο δήμαρχος της Ξάνθης, Χ. Δημαρχόπουλος, ο οποίος, αντί να ασχολείται με το πόσο «κοστίζουν» οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης στην «πιάτσα», να καθίσει και να συζητήσει με τους επικεφαλής των παρατάξεων σε μία πρόβα συνεννόησης, γιατί όπως όλοι αντιλαμβάνονται, μπορεί οι Ξανθιώτες, μετά τις εκλογές να επιλέξουν να τον βάλλουν στην αντιπολίτευση και τότε αυτός για το καλό των Ξανθιωτών, θα ζητά από την τότε διοίκηση συνεννόηση για να μην «φορτώνονται» οι Ξανθιώτες βάρη τα οποία δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.

Ας ακούσει λοιπόν την αντιπολίτευση, ας καθίσει σε ένα τραπέζι και να χαράξουν μία κοινή πορεία για το καλό της Ξάνθης και ας «τσαλακωθεί» λίγο ο εγωισμός του, μιας και θα είναι για το καλό των Ξανθιωτών.