GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτό πάλι με τη στήριξη νυν και πρώην Βουλευτών στο πρόσωπο του Χ. Μέτιου μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η είδηση, πώς να το λάβουμε.

Έτρεξαν όλοι οι πρώην και νυν Βουλευτές να προτάξουν τα στήθη τους βρε αδελφέ και να στηρίξουν τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη...

Έτρεξαν όλοι οι πρώην και νυν Βουλευτές να προτάξουν τα στήθη τους βρε αδελφέ και να στηρίξουν τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, υποψήφιο Περιφερειάρχη Χ. Μέτιο. Το ότι μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει ένα κάρο δημοσιεύματα και σχόλια που τους ήθελαν να είναι σε κόντρα με τον νυν Περιφερειάρχη, ποιος τα θυμάται θα μου πείτε.
Και άντε να πούμε ότι αυτό έγινε στα πλαίσια της κομματικής πειθαρχίας και στα πλαίσια της ανάγκης να εμφανιστεί η παράταξη ενωμένη, γιατί όμως τόσο αμόκ για το ποιος θα πρωτοπρολάβει να στηρίξει την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη;;; Τόσο σίγουροι ήταν όλοι τους για την πολιτική τους σταδιοδρομία, που αμέσως έκαναν τα χατίρια του Κυριάκου και υπάκουσαν στις προσταγές του κόμματος!!!!