GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΞΑΝΘΗ: Βουτιά θανάτου από τον δεύτερο όροφο

Ξανθιώτης βρέθηκε στο κενό από τον δεύτερο όροφο και διεκομίσθει στο νοσοκομείο Καβάλας. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας ...



Ξανθιώτης βρέθηκε στο κενό από τον δεύτερο όροφο και διεκομίσθει στο νοσοκομείο Καβάλας. Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Το Σάββατο πρωί στην Σαγγαρίου στο οικοδομικό συγκρότημα που ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΎΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ανδρέα Παπανδρέου, ακόμη ένα ατύχημα ήρθε να προστεθεί στα πολλά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι λίγο πριν το ατύχημα, μίλησαν μαζί του από τα μπαλκόνια, είδαν τον συμπολίτη μας κοντά στα 50 να κάνει την βουτιά θανάτου από τον δεύτερο όροφο όπου και βρέθηκε με πολλά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του κάτω στο τσιμεντένιο δάπεδο.

Ό άτυχος συμπολίτης μας ήταν Αρμένικης καταγωγής και κοντά στην ηλικία των πενήντα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης και από εκεί στην Καβάλα με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Το περιστατικό σύμφωνα με τους γείτονες, διακομίσθηκε απευθείας στην Καβάλα μιας και το νοσοκομείο της Ξάνθης λόγο του σοβαρού τραυματισμού του δεν ήταν σε θέση να το αντιμετωπίσει.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μας δίνει γείτονας που προσέτρεξε να βοηθήσει τον άτυχο συμπολίτη μας ο οποίος είδε πολύ αίμα και σπασμένα κόκκαλα από τα χέρια τα πόδια να προεξέχουν από το σώμα του.

Μαζί με το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο συμβάν όπου επίσης πολύ γρήγορα ήρθε και η αστυνομία που έκανε την σχετική έρευνα. Γείτονας που είδε την πτώση του συμπολίτη μας κάλεσε το ασθενοφόρο.



Η γειτονιά πάντως που γνωρίζει τον συμπολίτη μας, απέκλεισε την περίπτωση αυτοκτονίας.