GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο στρατηγός Γ. Καμπάς «επιστράτευσε» και τους Μητροπολίτες;

Είδαμε την φωτογραφία με τον Μητροπολίτη Κομοτηνής και Αλεξανδρουπόλεως κκ Παντελεήμωνα και Άνθιμο και προς στιγμήν σκαφθήκαμε ότι ο σ...


Είδαμε την φωτογραφία με τον Μητροπολίτη Κομοτηνής και Αλεξανδρουπόλεως κκ Παντελεήμωνα και Άνθιμο και προς στιγμήν σκαφθήκαμε ότι ο στρατηγός Καμπάς επιστράτευσε και τους δύο μητροπολίτες Κομοτηνής και Αλεξανδρουπόλεως. Όμως διαβάζοντας την είδηση στον «Χ» καταλάβαμε τι είχε συμβεί. Απλά οι δύο αγαπητοί στο ποίμνιο τους μητροπολίτες, κλήθηκαν από τον Στρατηγό να παρακολουθήσουν την άσκηση «Παρμενιων 2018».

ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Την κορύφωση της στρατιωτικής άσκησης Παρμενίων παρακολουθεί ο μητροπολίτης Μαρωνείας – Κομοτηνής Μαζί με τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κο Άνθιμο.

Στον Έβρο, σύμφωνα με τον Χρόνο, βρίσκεται αυτές τις ώρες ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κος Παντελεήμων, ο οποίος παρακολουθεί την μεγάλη στρατιωτική άσκηση που φέρει την ονομασία «Παρμενίων 2018». Ο μητροπολίτης βρίσκεται μαζί με τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κο Άνθιμο, ενώ στην φωτογραφία απεικονίζονται από κοινού με τον διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού «Θράκη» Γεώργιο Καμπά.

Η άσκηση Παρμενίων 2018 είναι εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας, με σκοπό την εξέταση και δοκιμή των σχεδίων, σε πραγματική βάση. Με την παρουσία του ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής δείχνει έμπρακτα την στήριξη της τοπικής εκκλησίας στις στρατιωτικές δυνάμεις του τόπου.