GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Είχε δίκιο ο Μ. Αμοιρίδης

Σε αναμονή λοιπόν της δήλωσης Ζαγναφέρη και του ξεκαθαρίσματος του τοπίου, σχετικά με το ποιός τελικά θα είναι ο «αντάρτης» υποψήφιος...


Σε αναμονή λοιπόν της δήλωσης Ζαγναφέρη και του ξεκαθαρίσματος του τοπίου, σχετικά με το ποιός τελικά θα είναι ο «αντάρτης» υποψήφιος για την Περιφέρεια ΑΜΘ με δεδομένο ότι ο Κ. Ζαγανφέρης, προφανώς μετά από συνεννόηση με τους υπόλοιπους αντιπεριφερειάρχες, δήλωσε πρώτος την «αντάρτικη» υποψηφιότητα του. 

Τελικά φαίνεται ότι ο Δ. Πέτροβιτς πρόλαβε τις εξελίξεις. Εν τω μεταξύ κύκλοι του Μ. Αμοιρίδη, εις εκ των οποίων περιφερειακών συμβούλων, που ήρθε σε σκληρή αντιπαράθεση πριν από ένα χρόνο με τον Χ. Μέτιο, σε σημείο μάλιστα να τον διαγράψει, φέρετε να είπε μετά την ανακοίνωση του Δ. Πέτροβιτς σαν υποψηφίου Περιφερειάρχη για την ΑΜΘ: «Είναι όμως το σημαντικό. 

Για πρώτη φόρα, μετά το επίσημο χρίσμα, ο νούμερο 2 της Περιφέρειας, αναπληρωτής Περιφερειάρχης και πρόεδρος οικονομικής Επιτροπής, με επίσημη δήλωση του, ανακοινώνει την αντίθεσή του με τη διαχείριση που έκανε ο Μετιος .

Αποδεικνύεται ότι η εκτίμηση του Μ. Αμοιρίδη, όπως εκφράστηκε εδώ και ένα χρόνο, ότι ο Μέτιος δεν είναι κατάλληλος για τη θέση του Περιφερειάρχη, δεν είναι μόνο δική του, αλλά τη συμμερίζονται πολλοί και την εκφράζουν πλέον και δημόσια». Αυτά φέρετε να είπε ο Μ. Αμοιρίδης σε στενό φιλικό του κύκλο για την υποψηφιότητα Πέτροβιτς. 

Όπως δείχνει το πράγμα, υπάρχει δρόμος μακρύς ακόμη για να καθίσει η «μπίλια» και αυτό σίγουρα, για το κόμμα της ΝΔ δεν είναι θετικό και κάποιος από τα κεντρικά, θα πρέπει να λειτουργήσει σαν πυροσβεστήρας για να μην πάει το κόμμα λαβωμένο στις Περιφερειακές εκλογές.