GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θ. Μίχογλου: «Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ συνθέτει και ενώνει

Θ. Μίχογλου: «Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ συνθέτει και ενώνει»

Θ. Μίχογλου: «Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ συνθέτει και ενώνει»


ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΣΕ Ν. ΚΙΑΤΙΠΗ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου κατά του νυν προέδρου της ΝΟΔΕ Ξάνθης και πρώην αντιδήμαρχο στην παράταξη του Ν. Κιατίπη, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία του, να κατεβάσει συνδυασμό με την σημαία της ΝΔ εναντίων του. Μέχρι σήμερα ο Θ. Μίχογλου και ο Ν. Κιατίπης ήταν συνοδοιπόροι. Αυτά τόνισε ο Θ. Μίχογλου με επικριτικό ύφος λέγοντας: «αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι μυρίζονται εξουσία».

Ο Θ. Μίχογλου βάλλει κατά του Ν. Κιατίπη λέγοντας ότι είναι πρωτόγνωρο ο πρόεδρος ενός οργάνου του κόμματος να κατεβαίνει εναντίων ενός δημάρχου που εξελέγη με την σημαία του ιδίου κόμματος. 
  • Επίσης ρίχνει μομφή στην μέχρι τώρα πορεία του Ν. Κιατίπη λέγοντας ότι μέχρι πρότινος κατέβαινε με τον Στολίδη (ΠΑΣΟΚ). Αναλυτικά. λέει μετά από σχετική ερώτηση «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι εγώ στην παρούσα φάση δεν ασχολούμαι με τις εκλογές. Με ενδιαφέρει η επίλυση των προβλημάτων των δημοτών μου . 
  • Τρέχουν στον δήμο μου 6.5 – 7 εκ. έργα, αυτά με ενδιαφέρουν. Το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι πρώτη φορά στην ιστορία, πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ενώ εκλέχθηκε πριν τρεις τέσσερις μήνες, ενδιαφέρετε να κατέβει για δήμαρχος. 
  • Δεν θα γινόταν αυτό επί Γκαλέτση, επί προεδρίας Καλαϊτζή, επί Μωραΐτη. Ποτέ ένας πρόεδρος της ΝΟΔΕ δεν πάει ενάντια σε έναν δήμαρχο ο οποίος εκλέχθηκε με την σημαία της ΝΔ. Όταν παλαιότερα δεν κατέβαινε κανένας από την ΝΔ για δήμαρχος Τοπείρου ο κύριος Κιατίπης κατέβαινε με τον κύριο Στολίδη το 2010. Η ΔΗΜΤΟ Τοπείρου τότε κατέβαινε μαζί του και όταν κατέβηκα εγώ, ήρθαν σε μένα μετά, γιατί θα γινόταν ρεζίλη. 
  • Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να κατέβει για δήμαρχος. Όλοι θα αξιολογηθούμε από τους δημότες μας. Θέλω να συμπληρώσω ότι ο μόνος λόγος που παραιτήθηκε από την αντιδημαρχία του ήταν αυτός και ας κρίνει το έργο του ο ίδιος. 
  • Όμως, ένας πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ΣΥΝΘΈΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΏΝΕΙ, ποτέ δεν διασπά διότι και άλλοι της ΝΔ ενδιαφέρονται. 
  • Όμως, αν ένας πρόεδρος μπαίνει κόντρα και σφήνα και λέει και εγώ κατεβαίνω εφ όσον κατεβαίνουν και άλλοι, τότε δεν έχει νόημα η ύπαρξης ενός κομματικού οργάνου. Το κομματικό όργανο συνθέτει και ενώνει. 
  • Κατά τα άλλα εγώ έχω να λύσω τα προβλήματα των δημοτών μου και θα ασχοληθώ με τις εκλογές 2-3 μήνες πριν. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα όταν κάποιοι μυρίζουν εξουσία…»