GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πτώματα τριών γυναικών βρέθηκαν σε παραποτάμια περιοχή του Έβρου

Τα πτώματα τριών γυναικών εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε παραποτάμια περιοχή κοντά στο Πραγγί του Διδυμοτείχου. Όλα συνέβησαν...

Τα πτώματα τριών γυναικών εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε παραποτάμια περιοχή κοντά στο Πραγγί του Διδυμοτείχου. Όλα συνέβησαν γύρω στις 13:00 όταν άνδρας εντόπισε τη σορό μιας γυναίκας, και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Μετά από έρευνες στην περιοχή οι αστυνομικοί εντόπισαν τις σορούς άλλων δύο γυναικών, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην περιοχή. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας, Πασχάλης Συριτούδης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ, Νίκος Μενεξίδης, και λίγο αργότερο ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για τρεις γυναίκες, ηλικίας 15 εως 25-30 ετών ενώ δεν αποκλείεται 2 εκ των τριών να είναι ανήλικες. Μάλιστα εικάζεται ότι έχουν και συγγενική σχέση μεταξύ τους. Και οι τρεις φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο-πιθανότατα μαχαίρι- ενώ η μία εκ των τριών φέρει πολλά περισσότερα.

Με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου ο φόνος των τριών γυναικών στον Έβρο

Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν θα εξετασθούν απο τις Αρχές, ενώ το οριστικό πόρισμα δεν αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες- πριν την Παρασκευή.