GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γ. Παπαχρόνης: «Είμαστε σε βάλτο και κάτι πρέπει να γίνει

Ρωτήσαμε τον Γιάννη Παπαχρόνη πρόεδρο του γηροκομείου Ξάνθης και του Συλλόγου αιμοδοτών αν τελικά θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ή μήπω...


Ρωτήσαμε τον Γιάννη Παπαχρόνη πρόεδρο του γηροκομείου Ξάνθης και του Συλλόγου αιμοδοτών αν τελικά θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ή μήπως είναι «λαγός» κάποιου «λαγού» και πάει λέγοντας.

Η απάντηση του άμεση και ξεκάθαρη. «Εγώ ορντινάτζα δεν είμαι κανενός».

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση του Γιάννη Παπαχρόνη στο θέμα της υποψηφιότητας του και σαφώς δεν θέλησε να μας ανοίξει τα χαρτιά του αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν θα κατέβει στις εκλογές για δήμαρχος Ξάνθης, θα κατέβει για να νικήσει και όχι για να μπει στην διαδικασία να βγάλει μερικούς συμβούλους ίσα ίσα για να είναι σε ένα πολιτικό παιγνίδι δοσοληψιών, την στιγμή που η Ξάνθη είναι βαλτωμένη.

Μια τοποθέτηση με αρκετούς αποδέκτες αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πολιτικό κόσμο της Ξάνθης ο οποίος ελέω εκλογικού νόμου, εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να μπει στο δημοτικό συμβούλιο, να έχει μαζί του μερικούς «νεροκουβαλητές» συμβούλους για να μπορεί να «παίξει» παιγνίδι και να έχει πρόσκαιρα οφέλη αδιαφορώντας στην ουσία για το καλό της πόλης.

Αν κάποιος «διαβάσει» αυτά που ακούγονται από τα μέχρι στιγμής ονόματα που «παίζουν» στο αυτοδιοικητικό πεδίο, το μόνο συμπέρασμα είναι αυτό. Να βγει ο συνδυασμός με δύο τρεις συμβούλους και ο επικεφαλής να αποκτήσει οφίτσια «εκβιάζοντας» τον δήμαρχο.

Εκτιμούμε ότι τις καθαρές φωνές από ανθρώπους της προσφοράς και της εργασίας, πρέπει επιτέλους να τύχουν της προσοχής των Ξανθιωτών και δική μας εκτίμηση είναι ότι τον Γιάννη Παπαχρόνη, η Ξάνθη θα πρέπει να τον ακούσει.