GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πολιτικό «Βατερλώ» Δημαρχόπουλου

Θα μπορούσε κανένας να χαρακτηρίσει πολιτικό «Βατερλώ» του δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου την προσπάθεια του να «στριμώξει» τον εν δυνάμει...


Θα μπορούσε κανένας να χαρακτηρίσει πολιτικό «Βατερλώ» του δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου την προσπάθεια του να «στριμώξει» τον εν δυνάμει πολιτικό του αντίπαλο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αλλά κατά κοινή ομολογία συμβούλων της παράταξης του, το «στρίμωγμα» Τσέπελη, δεν του «βγήκε» γιατί οι σύμβουλοι όλων των παρατάξεων εστίασαν στις ενέργειες του νυν προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου στο θέμα της μη σύννομης περικοπής των μισθών των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΞ, όταν ο Μ. Τσέπελης ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, βάση των μνημονίων και κανένας σύμβουλος – πολιτικά – δεν ασχολήθηκε με τον Μ. Τσέπελη που ήταν ο στόχος του δημάρχου σε μία προσπάθεια να τον βγάλει «off» από το πολιτικό παιγνίδι και να προσποριστεί τις ψήφους των υπαλλήλων της ΔΕΥΑΞ και φυσικά των οικογενειών τους.

Αποτέλεσμα όλης της κουραστικής και αχρείαστης διαδικασίας ήταν ότι αυτή η υπόθεση θα τελειώσει στα δικαστήρια σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΥΑΞ κ. Γιαλάογλου και των εργαζομένων κ. Κούτρα.

Οι λεπτομέρειες κουραστικές και χωρίς πολιτικό «ζουμί» αφού εμφανώς και με επιμέλεια απέφυγαν όλοι – ακόμη και ο δήμαρχος – να αναφερθούν στο Μ. Τσέπελη ο οποίος ήταν παρόντας και δεν παρενέβη στην συζήτηση καθόλου, τουλάχιστον μέχρι και τις δέκα και κάτι που παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Πέμπτης που ορίσθηκε έκτακτα με μοναδικό θέμα συζήτησης το «χρέος» της ΔΥΑΞ, λόγω παρερμηνείας των νόμων αλλά και της ψηφοθηρικής προσπάθειας του πρώην προέδρου, έτσι τουλάχιστον όπως καταγγέλθηκε από μέλη του Σώματος, χωρίς όμως να αναφερθεί το όνομα του Μ. Τσέπελη.

Ο Δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος επικρίθηκε έντονα ακόμη και από μέλη της διοικούσας παράταξης – όχι αντιφρονούντων- για το αχρείαστο του όλου θέματος.

Η υπόθεση του ελλείμματος των 319.000 ευρώ, οι απαιτήσεις της ΔΕΥΑΞ από τους υπαλλήλους και οι απαιτήσεις των υπαλλήλων από την ΔΕΥΑΞ θα κριθούν στα δικαστήρια. Άρα προς τι η προσπάθεια Δημαρχόπουλου να ενημερωθεί το Σώμα για μία οικονομική διαφορά μεταξύ υπαλλήλων και ΔΕΥΑΞ η οποία εδώ και χρόνια έχει πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων;

Προφανώς λόγω προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, η κάθε πολιτική ομάδα που διεκδικει τον δήμο Ξάνθης ,προχωρά σε «εκκαθαρίσεις» πολιτικών της αντιπάλων. Πιστεύουμε ότι μέχρι την ημέρα των εκλογών οι δημότες του δήμου Ξάνθης θα δούνε πολλά.