GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μεγάλη η ταλαιπωρία στο τελωνείο Κήπων!

Συνηθισμένο φαινόμενο έχει γίνει πλέον η ταλαιπωρία για όλους όσους θέλουν να περάσουν από το τελωνείο Κήπων για να εισέλθουν στην Του...


Συνηθισμένο φαινόμενο έχει γίνει πλέον η ταλαιπωρία για όλους όσους θέλουν να περάσουν από το τελωνείο Κήπων για να εισέλθουν στην Τουρκία, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, αφού ο χρόνος αναμονής ξεπερνά την μία ώρα κατά την έξοδο και τις δύο τουλάχιστον ώρες κατά την είσοδο στην Ελλάδα.

Το γεγονός των καθυστερήσεων οφείλεται κυρίως στην έλλειψη προσωπικού που υπάρχει και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποδυναμωθεί κι άλλο από σήμερα Τετάρτη αφού αναμένεται να φύγουν επτά άτομα από την αστυνομική υπηρεσία ελέγχου.

Μόλις χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς μιλώντας στο ραδιόφωνο Sferikos 99,3 ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμη άλλη μια λωρίδα εξόδου στο τελωνείο.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σάκη Σταυρίδη αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα των καθυστερήσεων, απάντησε πως φυσικά όχι και ότι θα μπει στη διαδικασία της διεκδίκησης επιπλέον προσωπικού.

Οι πολίτες ωστόσο ταλαιπωρούνται και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται αν οι αρμόδιοι φορείς της περιοχής δεν δράσουν άμεσα.

Άλλωστε η ταλαιπωρία δεν αφορά μόνο τους Εβρίτες, αλλά και τους Τούρκους που επισκέπτονται καθημερινά την Ελλάδα. Αφορά χιλιάδες επαγγελματίες μεταφορείς και πολιτών άλλων χωρών που εξέρχονται ή εισέρχονται ουσιαστικά την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του τελωνείου Κήπων και η εικόνα των καθυστερήσεων δεν τιμά τη χώρα μας γενικότερα.