GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Α. Δημοσχάκης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αξιόπιστη αποτρεπτική δύναμη!

Ο Βουλευτής Έβρου κι Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, παρακολούθησε σήμερα (12/10) από το Ύψωμα «...


Ο Βουλευτής Έβρου κι Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, παρακολούθησε σήμερα (12/10) από το Ύψωμα «ΑΕΤΟΣ στην Αλεξ/πολη την τελική φάση της Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018».

Μετά την ολοκλήρωσή της έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στον Έβρο, εδώ που η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας χτυπάει δυνατά, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η τελική φάση της Διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2018».

Συγχαρητήρια στα στελέχη, τους οπλίτες, τους εθνοφύλακες και τους εφέδρους για την εντυπωσιακή άσκηση που παρακολουθήσαμε σήμερα.

Μας δόθηκε για μια ακόμα φορά η ευκαιρία να διαπιστώσουμε τον επαγγελματισμό, το υψηλό ηθικό, αλλά και τον ενθουσιασμό του στρατεύματος.

Οι Ε Δ αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής μας ασφάλειας και σταθερότητας.

Με την αίσια έκβαση της Άσκησης «Παρμενίων 2018» στέλνουν το μήνυμα της αξιόπιστης αποτρεπτικής δύναμης σε όσους επιδιώκουν την παραχάραξη της Ιστορίας, αλλά και αμφισβητούν Διεθνείς Συνθήκες, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η ειρήνη και η ασφάλεια στον ευρύτερο γεωπολιτικό μας χώρο»