GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Είναι κρίμα ο Δήμος να στερεί όλους αυτούς τους πολίτες από τον ήχο της μικροφωνικής

Δεν ξέρω αν το παρατήρησε και άλλος, αλλά εγώ έγινα μάρτυρας κατά την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου και πιστεύω πως μετά από τόσα χρόνια ...


Δεν ξέρω αν το παρατήρησε και άλλος, αλλά εγώ έγινα μάρτυρας κατά την παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου και πιστεύω πως μετά από τόσα χρόνια στον χώρο της ενημέρωσης, έχω την πείρα να κρίνω πως, αυτή τη φορά ο κόσμος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Από τις 11:30 το πρωί η 28ης και τα πεζοδρόμια αυτής ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο που περίμενε να δει την παρέλαση και να χειροκροτήσει, τόσο τους μαθητές όσο και τους στρατιώτες, που για ακόμη μια φορά έσωσαν την παράσταση, παρελαύνοντας σε άψογους σχηματισμούς, μιας και οι μαθητές τα τελευταία χρόνια συνηθίζουν να παρελαύνουν όπως να ‘ναι.

Εκείνο όμως το σημείο στο οποίο αξίζει να μείνουμε καυτηριάζοντάς το, είναι η για πολλοστή φορά διαμαρτυρία του κόσμου, για την έλλειψη μικροφωνικής που θα καλύπτει σε μήκος την διαδρομή της παρέλασης. Δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας όλοι όσοι επιλέγουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση στα μισά της διαδρομής προς την Κεντρική Πλατεία, ούτε και αυτοί που κάθονται στην αρχή της παρέλασης και αυτό θα πρέπει ο Δήμος να το αντιληφθεί και να δώσει επιτέλους μια λύση.