GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Π. Λύρατζης: Εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο και όχι δικαστήριο

ΤΕΡΜΠΙΕ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ

ΤΕΡΜΠΙΕ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑ ΑΧΜΕΤ

Σ. Γιαλάογλου: «Η υπόθεση αφορά τα δικαστήρια».

Στην εμφανέστατη προσπάθεια του νομικού κ. Κούτρα συνηγόρου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΞ, να δώσει πολιτική και δη αντιπολιτευτική χροιά στην παρουσία του μέσα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έβαλε φρένο ο Πασχάλης Λύρατζης, ο οποίος με παρέμβαση του, υπενθύμισε στον νομικό, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι δικαστική αίθουσα, αλλά είναι πολιτικό όργανο και η παρουσία του ήταν εκεί για να ενημερώσει απλά το Σώμα από τεχνικής πλευράς και τίποτε παραπάνω.

Ο κ. Κούτρας προς τιμήν του, «μάζεψε» την μαχητικότητα του και περιορίστηκε στην έκφραση της θέσης των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΞ.

Είναι λογικό ορισμένες φορές οι νομικοί να μην ξεχνούν την επαγγελματικοί τους ιδιότητα όμως, το πολιτικό πεδίο που είναι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν έχει καμιά σχέση με τις δικαστικές αίθουσες. Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η συμπεριφορά του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Καρά Αχμέτ, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάννη Δρεμσίζη που ανακοίνωσε «κόλλημα» σύμφωνα με το άρθρο 99 της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.


Επισημαίνουμε ότι ο «αναπληρωτής» του προέδρου Γιάννη Δρεμσίζη κ. Καρά Αχμετ, εκτέλεσε τα καθήκοντα του άψογα. Μόνο που «ξεχνιόταν» κάπου κάπου και νόμιζε ότι ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου που δεν σηκώνει «πολλά – πολλά». Μέχρι και στον Χ. Δημαρχόπουλο έβαλε «τερμπιέ» και «φρένο». Ά βρε Γιάννη που είσαι που επιτρέπεις να γίνεται «μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο.


Όσο για τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΥΑΞ κ. Γιαλάογλου, φάνηκε ξεκάθαρα η εμπειρία ενός ανθρώπου που έχει χειρισθεί παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθών. Ευθύς εξ αρχής, ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση της ΔΕΥΑΞ και των εργαζομένων της, πλέον, εκεί που έφθασε, αφορά τα δικαστήρια και δεν έχει να κάνει με το δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Γιαλάογλου έμεινε στην ενημέρωση του Σώματος με τις ενάργειες που έχουν γίνει και του τι πρόκειται να γίνει, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα τα συμφέροντα της Επιχείρησης. Βέβαια, αυτό με το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους και η σχετική του αναφορά ….