GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέχρι τέλη Οκτωβρίου τα ονόματα των υποψηφίων του ΚΙΝ.ΑΛ. για τις Περιφέρειες

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το πρώι της Πέμπτης κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από την βουλευτή Αττικής και υπεύθυνη Εσω...


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το πρώι της Πέμπτης κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από την βουλευτή Αττικής και υπεύθυνη Εσωτερικών & Προστασίας του Πολίτη Εύη Χριστοφιλοπούλου και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Σκοπός της επίσκεψης η οποία θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της ΑΜΘ, η συζήτηση με τα στελέχη και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια, για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων πρωταρχικά για την Περιφέρεια αλλά και για τους Δήμους της χώρας.


Και καθώς έχουμε μπει σε προεκλογική τροχιά, τα ονόματα και οι ενδεχόμενες υποψηφιότητες, δίνουν και παίρνουν.

Έτσι λοιπόν στην Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν τα μέλη του ΚΙΝΑΛ στην Αλεξανδρούπολη, όπως είναι φυσικό,ετέθη και το θέμα της ονοματολογίας, καθώς τις τελευταίες μέρες ακούγονται ολοέν και περισσότερο τα ονόματα τόσο του Γιώργου Ντόλιου όσο και του και του Γιώργου Πεταλωτή από την Αλεξανδρούπολη.

Αναφορικά στις φημολογίες, η Εύη Χριστοφιλοπούλου απέφυγε να απαντήσει καθώς όπως εξήγησε ναι μεν πρόκειται για δύο ονόματα καταξιωμένων στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι στις τάξεις του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να γίνει μία συζήτηση με όλα τα πρόσωπα τα οποία μπορούν να εκφράσουν και να εμπνεύσουν ευρύτερες δυνάμεις και σύντομα, μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα υπάρξει ένα τελικό αποτέλεσμα.


«Ναι, στα ονόματα του κυρίου Ντόλιου, του Κυρίου Πεταλωτή, όπως έχει ακουστεί το όνομα του Κυρίου Σιμιτζή, δεν θέλω να συνεχίσω όμως της ονοματολογία. Σύντομα μέχρι τέλος Οκτωβρίου, θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα» υπογράμμισε.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο, δηλαδή τόσο για τα εθνικά ψηφοδέλτια, όσο και για αυτοδιοικητικά, τόνισαν τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως

«Υπάρχει ενδιαφέρον και υπάρχει και δυσκολία σε αυτό γιατί όταν υπάρχει πολύ ενδιαφέρον κάποιους ανθρώπους θα τους κακοκαρδίσεις. Για αυτό η διαχείριση πρέπει να είναι σωστή, να πάμε σε ομαδική λειτουργία, όταν θα προσδιοριστούν οι υποψηφιότητες, συλλογικότητα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα «αγκάθια» της μεγαλύτερης προσέλευσης«.