GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναστάτωση προκάλεσε ο Στέλιος Αρσενίου στα τηλεοπτικά στούντιο σε Alpha και ΣΚΑΙ, με τις Καριόκες του «Κάτι Άλλο»

Μάλλον δεν γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών σε Alpha και ΣΚΑΙ, όταν μιλούσαν για τον φίλο τους τ...


Μάλλον δεν γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών σε Alpha και ΣΚΑΙ, όταν μιλούσαν για τον φίλο τους τον Στέλιο από την Ξάνθη, ζητώντας στον τηλεοπτικό αέρα να τους στείλει καμιά Καριόκα. Ο Στέλιος, όπως είναι γνωστό, τόσο σε εμένα που γνωριζόμαστε περισσότερο από 37 χρόνια όσο και σε όλους τους Ξανθιώτες, τέτοιες προκλήσεις δεν τις αφήνει να πέσουν κάτω και με την πρώτη ευκαιρία, κάνει την κίνηση ΜΑΤ, προσφέροντας απλόχερα τα γλυκά του «Κάτι Άλλο» και γλυκαίνοντας τον κάθε πικραμένο και μη.


Στην περίπτωση των τηλεοπτικών πάνελ, το αίτημα των παρουσιαστών, έγινε δημόσια μέσα από τις εκπομπές τους και ο Στέλιος Αρσενίου με το που κρύωσε ο καιρός, απέστειλε άμεσα καριόκες στους δυο Τηλεοπτικούς Σταθμούς, γλυκαίνοντας τους συντελεστές των εκπομπών και όχι μόνο, αλλά πετυχαίνοντας και ένα ακόμη προσωπικό ρεκόρ, που δεν είναι άλλο από το να βρίσκεται παντού και πάντα σε χρόνο ντε τε.