GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΠΑΟΚ: Η μόνη ομάδα με 6/6 νίκες στη Super League

@paok_fc Η πρεμιέρα της Super League έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι 16 ομάδες που αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία ξεκίνησαν τη μάχη ...

Η πρεμιέρα της Super League έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι 16 ομάδες που αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία ξεκίνησαν τη μάχη τους, άλλες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι άλλες για να φτάσουν σε όσο υψηλότερη θέση μπορούν.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι έξι αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος και μάλιστα οι τρεις περιλάμβαναν και τα σημαντικά ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

Ωστόσο, στο διάστημα που βρίσκεται σε εξέλιξη το φετινό πρωτάθλημα, η μόνη ομάδα που έχει σημειώσει έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες είναι ο ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά, ο Δικέφαλος ως γηπεδούχος έχει νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης, την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, 2-0 και 2-0 αντίστοιχα, ενώ ως φιλοξενούμενος έχει επικρατήσει του Πανιωνίου, του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού με 0-1, 1-3 και 0-1 αντίστοιχα. Συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει δέκα γκολ έχοντας δεχτεί μόνο ένα και έτσι παρότι ξεκίνησε τη σεζόν με -2 βαθμούς, βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία με 9 βαθμούς και με διαφορά 3 βαθμών μπροστά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στις 5 ομάδες της Ευρώπης που κατάφεραν να σημειώσουν μόνο νίκες από την αρχή της φετινής σεζόν. Πάμε λοιπόν να δούμε, ποιες είναι οι υπόλοιπες τέσσερις.

PSV Αϊντχόφεν, Eredivisie Ολλανδίας
H Αϊντχόφεν έπειτα από οκτώ αγωνιστικές για την Ερεντιβίζιε της Ολλανδίας, είναι πρώτη στη βαθμολογία με 24 βαθμούς. Έχει πάρει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε 30 γκολ και δέχτηκε 3. Τα σκορ που σημείωσε αναλυτικά είναι τα εξής:
Αϊντχόφεν-Ουτρέχτη 4-0, Σιτάρντ-Αϊντχόφεν 1-2, Αϊντχόφεν-Βίλεμ 6-1, Ντεν Χάαγκ- Αϊντχόφεν 0-7, Ζβόλε-Αϊντχόφεν 1-2, Αϊντχόφεν-Άγιαξ 3-0, Μπρέντα-Αϊντχόφεν 0-2 και Αϊντχόφεν-Φένλο 4-0.

Γιουβέντους, Serie A Ιταλίας
Η Γηραιά Κυρία έχει παίξει σε οκτώ αγωνιστικές και έχει κερδίσει και στις οκτώ. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έχει πετύχει 18 γκολ και έχει δεχθεί 5. Τα σκορ που σημείωσε στις οκτώ αγωνιστικές είναι τα εξής:
Κιέβο-Γιουβέντους 2-3, Γιουβέντους-Λάτσιο 2-0, Πάρμα-Γιουβέντους 1-2, Γιουβέντους-Σασουόλο 2-1, Φροζινόνε-Γιουβέντους 0-2, Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0, Γιουβέντους-Νάπολι 3-1 και Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-2.

Παρί Σεν-Ζερμέν, Ligue 1 Γαλλίας
Πρώτη στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος με 27 βαθμούς βρίσκεται η Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία έχει εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες από την έναρξη της σεζόν του γαλλικού πρωταθλήματος στις 12 Αυγούστου. Η ΠΣΖ έχει πετύχει 32 γκολ, ενώ έχει δεχθεί μόλις 6. Τα εννέα ματς στα οποία νίκησε είναι τα εξής:
ΠΣΖ-Καέν 3-0, Γκινγκάμπ-ΠΣΖ 1-3, ΠΣΖ-Ανζέ 3-1, Νιμ-ΠΣΖ 2-4, ΠΣΖ-Σεντ Ετιέν 4-0, Ρεν-ΠΣΖ 1-3, ΠΣΖ-Ρεμς 4-1, Νις-ΠΣΖ 0-3 και ΠΣΖ-Λυών 5-0.

Red Bull Σάλτσμπουργκ, Bundesliga Αυστρίας
Έπειτα από δέκα αγωνιστικές, η Red Bull Σάλτσμπουργκ έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και παραμένει πρώτη στο αυστριακό πρωτάθλημα που ξεκίνησε στις 29/7. Έχει σκοράρει 26 φορές, ενώ έχει δεχθεί 8 γκολ. Οι αγώνες που έδωσε μέχρι στιγμής είναι:
Red Bull Σάλτσμπουργκ-Λίντσερ 3-1, Μάτερσμπουργκ-Red Bull Σάλτσμπουργκ 0-2, Red Bull Σάλτσμπουργκ-Α. Βιέννης 2-0, Red Bull Σάλτσμπουργκ-Χάρτμπεργκ 2-0, Άλταχ-Red Bull Σάλτσμπουργκ 2-3, Red Bull Σάλτσμπουργκ-Αντμίρα 3-1, Πόλτεν-Red Bull Σάλτσμπουργκ 1-3, Red Bull Σάλτσμπουργκ-Ρ.Βιέννης 2-1, Βόλφσμπεργκερ- Red Bull Σάλτσμπουργκ 1-4 και Στουρμ Γκρατς- Red Bull Σάλτσμπουργκ 1-2.

Για να ξαναγυρίσουμε λοιπόν στα δικά μας, η εξαιρετική εμφάνιση που έκανε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, συνεχίστηκε και στις πέντε αγωνιστικές που ακολούθησαν. Πλέον, μένει να δούμε αν και στην 7η αγωνιστική της Super League που θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός κόντρα στον Άρη μέσα στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ωστόσο, η SportingBet στο κουπόνι του στοιχήματος για τη Superleague, θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες από τον Άρη για να νικήσει, συνεχίζοντας την τέλεια έναρξη της σεζόν.