GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 6 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 16 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Λήψη απόφασης για τον αντικειμενικό προσδιορισμό της αξίας των εκτός οικισμού οικοπέδων – ακινήτων και τον καθορισμό ΤΑΠ για το έτος 2019 (εισηγήτρια: Ζουρνατζίδου – Χρηστακίδου Κωνσταντινιά).
  • Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019 (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία Προϊσταμένη Δ/κών και Οικον. Υπηρεσιών του Δήμου).
  • Συγκρότηση της Επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού της προμήθειας: “Προμήθεια φορτωτή και γεωργικού ελκυστήρα του Δήμου Αβδήρων” (εισηγητής: Δήμαρχος).
  • Έγκριση της αριθ. 27/2018 μελέτης για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια φορτωτή και γεωργικού ελκυστήρα του Δήμου Αβδήρων»και καθορισμός των όρων δημοπράτησης (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα).
  • Έγκριση διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ» (εισηγητής: Δήμαρχος).
  • Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Δήμαρχος).