GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη αντρόγυνο σε χωριό της Καβάλας… Ο 55χρονος άντρας με το κυνηγετικό του όπλο πυροβολούσε άσκοπα στην αυλή του σπιτιού του

Συνελήφθησαν στις 3-10-2018 το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυ...


Συνελήφθησαν στις 3-10-2018 το απόγευμα, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ένας 55χρονος αλλοδαπός και μία 43χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 55χρονος ευρισκόμενος στoν αύλειο χώρο της οικίας του, προέβη σε άσκοπο πυροβολισμό στον αέρα, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, ιδιοκτησίας της 43χρονης συζύγου του.

Σημειώνεται ότι στη σχετική δικογραφία ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για αντίσταση και απείθεια, καθόσον δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Από την κατοχή και την οικία του 55χρονου κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο, 14 κυνηγετικά φυσίγγια, 1 μαχαίρι και 1 κάλυκας.

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.