GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 5 διακινητές, με συνολικά 20 μη νόμιμους μετανάστες στους νομούς Ροδόπης, Έβρου και Καβάλας

Συνελήφθησαν στους νομούς Ροδόπης, Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Καβάλας...


Συνελήφθησαν στους νομούς Ροδόπης, Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, πέντε (5) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 30, 23, 21, 18 και 16 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τους δύο διακινητές, ηλικίας 21 και 18 ετών, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.


Στη δεύτερη περίπτωση, σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.


Στην τρίτη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του, ενώ λίγο πιο κάτω το ακινητοποίησε και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης, το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.