GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


3 τρόποι να κάνεις τα ρούχα σου πιο λευκά χωρίς λευκαντικό

Το λευκό είναι το πιο δύσκολο χρώμα που μπορείς να έχεις σε ρούχο και να το κρατήσεις όσο πιο φωτεινό γίνεται έπειτα από ένα χρονικό δ...


Το λευκό είναι το πιο δύσκολο χρώμα που μπορείς να έχεις σε ρούχο και να το κρατήσεις όσο πιο φωτεινό γίνεται έπειτα από ένα χρονικό διάστημα. Ο ιδρώτας και η λιπαρότητα που εκκρίνει ο οργανισμός σου γρήγορα γίνονται λεκέδες και τα χρώματα από άλλα ρούχα μπορούν να χαλάσουν το λευκό σου μπλουζάκι, σε σημείο που να μη μπορείς να το καθαρίσεις εύκολα.

Πριν φτάσεις όμως στη λύση του λευκαντικού (aka χλωρίνη) προσπάθησε να δοκιμάσεις κάποιες πιο safe diy λύσεις για να το καθαρίσεις.

-Με λεμόνι
Βάλε νερό να βράσει, στο οποίο έχεις ρίξει μερικά λεμόνια. Μόλις πάρει βράση και αρχίσει τις μπουρμπουλήθρες, βγάλε το από την φωτιά και βάλε μέσα τα λευκά ρούχα που θες να καθαρίσεις για περίπου μία ώρα. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις χυμό λεμονιού στην κανονική πλύση που θα βάλεις.

-Με ξύδι
Κάνε τα λευκά σου ρούχα να βρουν ξανά το χαμένο χρώμα τους, προσθέτοντας μία δόση λευκού ξυδιού κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Το λευκό ξύδι μαλακώνει τα υφάσματα και επαναφέρει το χρώμα και την άνεση στα ρούχα σου.

-Με απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων
Ένα μυστικό λευκαντικό εργαλείο βρίσκεται κρυμμένο στην κουζίνα σου. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα φιλικό προς το περιβάλλον απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων κάνει την ίδια καλή δουλειά με μία diy μέθοδο λεύκανσης. Απλά ανακάτεψε λίγο από αυτό το απορρυπαντικό με το κανονικό σου και πλύνε κανονικά τα ρούχα σου όπως θα έκανες.