GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δωρεάν μαθήματα για 3η χρονιά από το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ξάνθης

Τις «πόρτες» του άνοιξε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ξάνθης, με στόχο την αντιμετώπιση του κ...


Τις «πόρτες» του άνοιξε και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ξάνθης, με στόχο την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, παρέχοντας διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί μέρος των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ και δικαιούχοι είναι τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, ενώ οι αιτήσεις – δηλώσεις υποβάλλονται στη Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας (Διοικητήριο) και στο Γραφείο Παιδείας και Διά βίου Μάθησης (Γεωργίου Σταύρου 20) του Δήμου Ξάνθης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η αίτηση – δήλωση χορηγείται από τις υπηρεσίες και πρέπει να φέρει τα στοιχεία και την υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα (θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής εφόσον δεν κατατίθεται αυτοπροσώπως) καθώς και ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ του ωφελούμενου.