GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



2ου Πανξανθιώτικου Ποδοσφαιρικού Παιδικού Τουρνουά “ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ”

Τα μέλη των κατηχητικών συντροφιών της Ιεράς Μητρόπολης συμμετέχουν στις Παράλληλες Δράσεις του 2ου Πανξανθιώτικου Ποδοσφαιρικού Παιδι...


Τα μέλη των κατηχητικών συντροφιών της Ιεράς Μητρόπολης συμμετέχουν στις Παράλληλες Δράσεις του 2ου Πανξανθιώτικου Ποδοσφαιρικού Παιδικού Τουρνουά “ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ”

Τα μέλη των κατηχητικών συντροφιών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας συμμετέχουν στις Παράλληλες Δράσεις του 2ου Πανξανθιώτικου Ποδοσφαιρικού Παιδικού Τουρνουά “ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ”, που οργανώνεται από το “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” και την ΕΠΣ Ξάνθης, με συνδιοργανώτρια την Ιερά Μητρόπολή μας, την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας και Θράκης και την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ.

Το Τουρνουά ξεκίνησε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου με συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών από σχολεία της περιοχής μας. Τα μέλη των Κατηχητικών Συντροφιών συμμετέχουν με έκθεση ζωγραφικής με έργα που φιλοτέχνησαν ειδικά για την περίσταση και έχουν ως κεντρικό θέμα τους τη φιλία.

Ο απουσιάζων ποιμενάρχης μας εκπροσωπήθηκε στην πολύ σημαντική αυτή νεανική δράση από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Σωφρόνιο Γκουτζίνη, ο οποίος επισκέφθηκε το Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη στα Πηγάδια, συνομίλησε με τους αγωνιζόμενους μαθητές και μαθήτριες, συμμετείχε στις βραβεύσεις των προπονητών και των αθλητών μαζί με εκπροσώπους των λοιπών τοπικών αρχών, και επισκέφθηκε τους φορείς που διοργάνωσαν παράλληλες δράσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των παιδιών των Κατηχητικών Συντροφιών, τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον των πολυπληθών επισκεπτών και κέρδισαν τον έπαινο όλων.