GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διακύρηξη Αρχών Δημοτικής Παράταξης «ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 2020»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 2020 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.ΧΑΝΟΣ


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 2020

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.ΧΑΝΟΣ


Σκοπός της δημιουργίας και της λειτουργίας της παράταξης είναι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή , που είναι η έκφραση της βούλησης του λαού της Σαμοθράκης να υπηρετεί τις αξίες και τα συμφέροντα του νησιού, που εκπορεύονται από την μακραίωνη ιστορία, το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τη θέση που πρέπει να έχει σήμερα η Σαμοθράκη στον σύγχρονο κόσμο.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ
-Να προστατεύει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς , τα νεότερα μνημεία και να αναδεικνύει τη μακραίωνη ιστορία του νησιού και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

-Να προστατεύει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και να το αναδεικνύει με ενέργειες και παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα.

-Να προστατεύει και να αναπτύσσει τους φυσικούς πόρους μεγάλης αξίας του νησιού μέσα από την ανθρώπινη δραστηριότητα, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη και την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

-Να υπηρετεί τις αξίες μιας δίκαιης κοινωνίας ,μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών, με στόχο την άνοδο του πολιτιστικού και οικονομικού επιπέδου του νησιού

-Να διαφυλάττει την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του νησιού από εξωγενείς παράγοντες εφόσον στοχεύουν την αλλοίωση τους.

-Να αναπτύσσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, με πρωτοβουλίες και δράσεις στον πολιτικό, πολιτιστικό ,τουριστικό, οικονομικό τομέα, τόσο σε τοπικό αλλά και εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ
-Ο Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο να υπηρετούν συνειδητά αυτόν τον σκοπό με επίκεντρο τον πολίτη της Σαμοθράκης

-Δημοτικές Υπηρεσίες οργανωμένες που η εύρυθμη λειτουργία τους να δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε προβλήματα που εμφανίζονται η υπάρχουν

-ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

-Αγωνιστική διάθεση της Δημοτικής Αρχής αλλά και τον πολιτών για την αντιμετώπιση και την επίτευξη στόχων, που αφορούν κυρίως την πολιτεία και το κράτος όταν δεν έχουμε την ανάλογη ανταπόκριση.

-Πλήρες επεξεργασμένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα που να εμπνέεται από τις αρχές που
αναφέρθηκαν για την ανάπτυξη της Σαμοθράκης- Η νέα Δημοτική Αρχή πρέπει να επιλύσει το γρηγορότερο χρόνια προβλήματα που έχουν οξυνθεί και να ξεκινήσει άμεσα την υλοποίηση του προγράμματος ανάπτυξης που θα καταθέσει. Η τήρηση των παραπάνω είναι ευθύνη κυρίως της Δημοτικής Αρχής αλλά και των πολιτών της Σαμοθράκης .

Σαμοθράκη 1/9/2018
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ 2020
Γ. Μ ΧΑΝΟΣ